Menu

Serie 2 Strandby IF mod Aars IK 1-2 den 04.09.2016

05. september 2016 kl. 13:46
Holdet blev kampens spiller.

Dejligt med en sejr igen efter to uafgjorte og et nederlag. Resultatet var bestemt fortjent, både i forhold til spil og chancer. Dermed ikke sagt at Strandby var uden chancer i kampen, for det var de bestemt ikke, de kom også frem til deres andel af chancer i kampen.

Spillestilen vi skulle møde var meget lig Doense, og på de lange bolde, som Strandby havde mange af, udgjorde de altid en potentiel risiko, men i langt de fleste tilfælde havde vi rigtig godt styr på deres lange bolde, hvor især Wonder, Hange og Chris tog rigtig godt fra. Strandby overraskede ved at sætte Kjær frem i det offensive, men omvendt vidste vi at uanset, hvem de havde med, så ville der bliver meget plads i deres bagerste geledder, og her fik vi dem da også udfordret allerede fra starten af kampen. Målet til 0-1 kom dog via en opspilsfejl fra Strandby, hvor en af deres spillere sparker bolden ned mod Strandbys ellers rigtig dygtige målmand Mike Bunde, desværre for dem bliver bolden for upræcis og uden særlig meget fart, så Mads Rask jagter bolden. Mike går ud af målet og tackler i første omgang Mads, men da det hele foregår i deres højre forsvarsside, kan Mike ikke nå tilbage i målet inden Mads vender sig om og sparker bolden over Mike ind i et blød bue og direkte i mål. Et super overblik fra Mads, som gav pote. Okay deres målmand skulle ikke have været ude til den bold, men omvendt var det rigtig godt lavet af Mads. 

I kampen havde Mikkel Kragelund fået til opgave, at stække Strandbys Christian Husum, på den centrale midtbane, og den opgave synes jeg Kragelund løste rigtig godt. Sammen med Chris spillede Kragelund en rigtig god kamp på vores midtbane, hvor de ellers oftest var en mand i undertal, men de tog begge godt fra. Det samme gjaldt også deres boldomgang, som i flere tilfælde fik os til at fastholde bolden de gange Strandby pressede os.

Strandby havde som skrevet også deres chancer og i de situationer, hvor de havde held til at tage bolden fra os på kanterne, trak de ind mod midten og fik afsluttet, men det var ikke forsøg, som voldte vores målmand de store problemer. Til gengæld fik de en scoring, da vi ikke fik clearet bolden ordentligt i vores venstre forsvarsside, hvorefter Christian Husum fra Strandby modtog bolden på midten lige uden for vores felt, og Husum spillede flot bolden ned mellem vores forsvarer til en Strandbyspiller, der tog bolden med ind i feltet og scorede sikkert til 1-1. Den stilling holdt 1. halvleg ud, og da vi kom til pausen, fik vi talt om at få rettet de ting til, som vi desværre ikke havde gjort godt nok i 1. halvleg.

En af de ting, var at vi i for høj grad sparkede lange bolde i stedet for at spille bolden rundt i egne rækker, i vores opspil. Det fik vi rettet, og ind i mellem i 2. halvleg spillede vi faktisk rigtig flot fodbold, ikke kun i opspillet, men også i afslutningsspillet var det til tider rigtig godt. Vi spiller eksempelvis Strandby tynde med en pasning til Mads Rask ind bag deres forsvar, og her sparker Mads resolut på bolden første gang og rammer stolpen, så bolden ryger i spil igen. Derefter veksler spillet lidt frem og tilbage, indtil Strandby forsøger sig fra vores højre side, men forsøget rammer stolpen, og på det efterfølgende angreb får vi bragt bolden i spil i deres felt ved Leo, og her laver Strandbys målmand igen en fejl, i det han uheldigvis for Strandby faktisk klodset fælder Leo. På straffesparket scorede Hangeland sikkert til 1-2. Strandby og os selv var dog ikke færdige med at afslutte mod mål, og endnu engang får Strandby ramt træværket denne gang på et frispark. Vi havde en stor chance til Rasmus Poulsen, der var meget tæt på at prikke bolden bolden i mål foran Mike Bunde i målet, men her reddede Mike bolden inden Rasmus kunne score i et tomt mål. Derudover vil begge hold nok sige, at vi hver især blev bortdømt. Først os selv da Mads Rask scorede til 1-3 på et hovedstød. Dommeren mente at Mads havde skubbet en Strandbyspiller i ryggen, hvilket for os at se var en yderst tvivlsomt kendelse. Og Strandby følte sig snydt for et straffespark, da vores anfører tacklede en Strandbyspiller, da denne skulle til at sparke en friløber mod mål. Der var ingen tvivl om, at Hangeland ramte bolden, og efter Strandbys mening ramte han også Strandbyspilleren på benet, hvilket vi efter kampen også kunne se var rigtig nok. Så på den konto, stod vi lige, da vi må formode, at de ville score på straffesparket, ligesom Mads Rask jo også scorede på vores bortdømte situation.

Men overordnet set var resultatet i forhold til spil og chancer bestemt retfærdigt, og med de tre point i baggagen ser vi nu frem til endnu en midtugekamp mod B52 på onsdag. Derefter er det heldigvis slut med midtugekampe, så vi kan koncentrere os om, at komme på træningsbanen, mindst to gange om ugen!

Kampens spiller er et svært valg, jeg synes rigtig mange gjorde det godt, blandt andet Krage og Chris på midten, samt Mads Rask i angrebet. Men dagens fokuspunkt nummer et til kampen, var at vi skulle kæmpe og spille som et hold i 90 minutter + dommerens tillægstid, og det punkt blev fulgt flot op. Det betyder derfor, at hele holdet bliver kampens spiller.

 

Træner

Jakob Vium Dyrman

 

Nyheder 16. april kl. 07:42
Fodboldskole i Aars IK - uge 27, 2024 Igen i år afholder Aars IK fodboldskole i skolernes sommerferie. Læs mere her...
Nyheder
15. marts kl. 10:50 Generalforsamling 2024 i Aars IK
Nyheder
06. februar kl. 08:44 Koncert i Messecenter Vesthimmerland
Nyheder
22. januar kl. 11:56 Generalforsamling Støtteforeningen for Kunstbanen i Aars - 2024
Nyheder
27. oktober kl. 08:46 Vinder af Årets Frivilligpris 2023 er Jan Poulsen

Sponsor Klubdragt Aars IK

Sponsor Trænerbeklædning Aars IK

Tøjsponsor Aars IK

Guldsponsor Aars IK

Sølvsponsor Aars IK

Bronzesponsor Aars IK

Tøjsponsor Ungdom Aars IK

Trøjesponsor Senior Aars IK

Bandesponsor Aars IK

Luk