Menu

Serie 2 Ulbjerg IF - Aars IK 2-0 den 08.10.2016

11. oktober 2016 kl. 21:51
Nederlag til topholdet.

Resultatet på 2-0 til Ulbjerg kan man ikke indvende noget imod set ud fra spil og chancer. Ulbjerg er et bedre hold end os i spillet med bolden, og deres bevægelighed uden bold er uden sammenligning det bedste i rækken i år, også sammenlignet med rækken vi spillede i sidste sæson.

Vores spil blev bedre som kampen skred frem, og da vi kom til halvleg med en stilling på 0-0, begyndte vi at lugte muligheden for en sejr. I hele første halvleg havde vi ind imellem ok muligheder for at spille bolden op mellem Ulbjerg centerkæder, men vi blev aldrig for alvor farlige, for den sidste aflevering manglede kvalitet, hvilket betød at vi stort set ikke kom til en afslutning af nævneværdig karakter. Ulbjerg derimod fik nogle chancer, dels på baggrund af dårligt opspil fra vores side ind i mellem, men også fordi de var dygtige til at finde rum mellem vores kæder især mellem centermidtbane og centerforsvar.

Da vi gik ud til anden halvleg, fik vi lukket fint ned for deres spil mellem vores kæder, og vi fik produceret nogle bedre chancer. Desværre fik Ulbjerg så et mål, da deres spillende træner Hristo, sparkede et hjørnespark direkte ind i mål, et hjørnespark der skruede indad godt hjulpet af en medvind, der fik bolden til at gå mod det fjerneste målhjørne, uden chance for den forsvarsspiller der stod placeret op ad den bagerste stolpe.

Vi havde stadigvæk muligheder for at komme tilbage i kampen, og i slutningen af anden halvleg ville vi så på et tidspunkt sadle om til et tremandsforsvar, så vi kunne lægge en ekstra angriber frem. Og da vi nærmede os det tidspunkt vi skulle sætte den plan i værk, fik Ulbjerg scoret til 2-0, i en situation hvor vi for første gang i løbet af kampen så dårlige ud på vores markering i feltet, da de sendte et indlæg ind fra deres højre side. Straks satte vi så planen i værk, og det betød, at vi fik trykket Ulbjerg i defensiven, men desværre havde vi kun en stor chance, som Leo uheldigvis brændte, og det hele endte i en fortjent sejr til Ulbjerg.

Kampens spiller for Aars IK blev fortjent holdets anfører, der bare fortsætter med at være et godt eksempel, for alle de unge spillere vi har på holdet både i forhold til at dirigere holdet, give spillerne konstruktiv feedback, og endelig ved at gå forrest i duellerne og sætte spillet godt igang. Så fortjent  kåring til Mathias Højsleth som kampens spiller.

Træner

Jakob Vium Dyrman

Nyheder 16. april kl. 07:42
Fodboldskole i Aars IK - uge 27, 2024 Igen i år afholder Aars IK fodboldskole i skolernes sommerferie. Læs mere her...
Nyheder
15. marts kl. 10:50 Generalforsamling 2024 i Aars IK
Nyheder
06. februar kl. 08:44 Koncert i Messecenter Vesthimmerland
Nyheder
22. januar kl. 11:56 Generalforsamling Støtteforeningen for Kunstbanen i Aars - 2024