Menu

Serie 4 Aars IK - Vindblæs B 3-2 den 30.08.2016

11. september 2016 kl. 22:59
Spænding til det sidste.

I tirsdags hentede serie 4 mandskabet en alt for hårdt tilkæmpet hjemmesejr over Vindblæs. Det hele endte 3-2, hvilket var fortjent nok - til gengæld var spændingen unødvendig stor i de sidste minutter af kampen. Et ungt, hurtigt og overraskende udmærket organiseret Vindblæs gjorde det svært for os. Vi havde svært ved at spille os gennem deres kæder, og de var farlige på omstillinger. På sådan en kommer vi også bagud efter ca 20 min, da tidligere Aars spiller Simon Musaeus løb fra os og scorede til 0-1.
Inden halvlegen kommer vi dog i front da først et selvmål bringer os tilbage i kampen og sidenhen Per Møller scorer til 2-1.
Herefter kommer vi igen yderligere i front 3-1 ved Per Møller.Vi misbruger et par kæmpe chancer til at lukke kampen inden Vindblæs reducerer til 2-3 med 12 min igen! Det brændte sgu lidt på i de døende minutter, men vi red stormen af og hentede tre vigtige point.

Coach Inzaghi

Nyheder 16. april kl. 07:42
Fodboldskole i Aars IK - uge 27, 2024 Igen i år afholder Aars IK fodboldskole i skolernes sommerferie. Læs mere her...
Nyheder
15. marts kl. 10:50 Generalforsamling 2024 i Aars IK
Nyheder
06. februar kl. 08:44 Koncert i Messecenter Vesthimmerland
Nyheder
22. januar kl. 11:56 Generalforsamling Støtteforeningen for Kunstbanen i Aars - 2024