Menu

Serie 4 IK Vest - Aars IK 1-2 den 19.08.2016

11. september 2016 kl. 22:51
Sejr trods træthed.

Til fredagens kamp ude mod Ranum/Overlade var der lidt udskiftninger i truppen. Vi startede rigtig fint og spillede os forholdsvis nemt fremad banen gennem deres kæder, men i for mange situationer manglede den sidste aflevering eller en bedre afslutning. Især Mark, Møller, Chris og Frederiksen fandt gode rum og plads at spille i. samtidigt kom Bøgh fra højre kant fint med i feltet og rammer blandt andet stolpen på et hovedstød. Til gengæld spillede IK Vest meget direkte med bolde i vores bagrum. Der skulle en friløber og flere halve chancer til før vi fik styr på det. Efter ca 25 min får vi hjørnespark, som de får clearet. Men kun akkurat ud til kanten af feltet. Og halvdårlige clearinger går bare ikke i serie 4. Slet ikke når Ulrik Wonder samler bolden op. Bolden hopper lige en enkelt gang i det lange græs og med et drøn af et venstreben smadrer han bolden op i målhjørnet - uden chance for den ellers fremragende IK Vest målmand. Der skulle noget helt specielt til at overliste ham. Faktisk måtte Wonder skifte snørebånd i den venstre støvle i halvlegen - true story!

Vi scorer til 2-0 efter ca 60 min da Mark Worsøe stjæler bolden fra deres keeper og scorer iskoldt. Første gang i Mark's 28 årlige liv gik i et helhjertet pres, ja så gav det bonus. Det fejrede han med et gult kort 3 min senere. I denne periode reducerer IK Vest og trætheden melder sig efterhånden hos IK'erne. Vi måtte skifte meget da folk blev trætte og døjede med bentøjet - det hjalp heller ikke på tingene, men synes folk var gode til at omstille sig. Nareshan kom blandt andet ind og gjorde det fornemt på backen og det samme gjorde Hjort i høj grad. Han spillede en vigtig rolle i fraværet at Marthin Worsøe som disciplineret skraldemand på midten.

Trods et gult kort til Wonder 5 min før tid og et uvant makkerpar (Møller og Chris) i midterforsvaret, så hev vi sejren hjem. Vi kunne have lukket kampen i overtiden, men Mark var fucking ego og derfor får han på trods en fremragende præstation ikke titlen som "kampens spiller". Undertegnede skulle have haft en aflevering :)

Dagens detalje: Bekymrende at de unge (Jacob, Nymand og Lau), som alle ydede en god indsats, ikke kan holdet en hel kamp men udmattede måtte lade sig udskifte mens de "gamle" (Chris, Wonder og Møller) spiller fuld tid - stort set :)

Tillykke med sejren drenge, vi træner på tirsdag og spiller kamp fredag hjemme imod Vindblæs - god weekend!

Coach Inzaghi

Nyheder 16. april kl. 07:42
Fodboldskole i Aars IK - uge 27, 2024 Igen i år afholder Aars IK fodboldskole i skolernes sommerferie. Læs mere her...
Nyheder
15. marts kl. 10:50 Generalforsamling 2024 i Aars IK
Nyheder
06. februar kl. 08:44 Koncert i Messecenter Vesthimmerland
Nyheder
22. januar kl. 11:56 Generalforsamling Støtteforeningen for Kunstbanen i Aars - 2024
Nyheder
27. oktober kl. 08:46 Vinder af Årets Frivilligpris 2023 er Jan Poulsen

Sponsor Klubdragt Aars IK

Sponsor Trænerbeklædning Aars IK

Tøjsponsor Aars IK

Guldsponsor Aars IK

Sølvsponsor Aars IK

Bronzesponsor Aars IK

Tøjsponsor Ungdom Aars IK

Trøjesponsor Senior Aars IK

Bandesponsor Aars IK

Luk