Menu

Serie 4 Kvik/Aalestrup - Aars IK 1-6 den 03.09.2016

11. september 2016 kl. 23:09
Kvik blev kørt over af veloplagt Aars IK mandskab.

Lørdag den 3. september stod menuen på topopgør ude imod Kvik/Aalestrup, som inden kampen var et enkelt point efter i tabellen. Med lutter et-måls sejre til begge hold i de hidtidige kampe i puljen tegnede det til at blive en tæt affære.
Det blev det IKKE. Under opvarmningen sparede folk tilsyneladende på både stemme, løbevillighed og intensitet - i en sådan grad at undertegnede efter småspillet måtte lunte bekymret over til den fremragende kampbane i Hvam. Da kampen blev fløjtet op kunne de gamle cirkusheste åbenbart lugte savsmuld.
Solen stod svagt nedover banen og græsset var fugtigt, som inderlårene på en overvægtig kvinde en varm dansk sommerdag.
Det må have inspireret Aars mandskabet. 90 min senere fløjtede dommeren kampen af - den endte 6-1 til Aars IK.
Vi kørte dem simpelthen ud af banen. Uden et eneste hjørnespark, boldbesiddelse på ca 75 %, vil jeg mene, var vi altdominerende. Hyldal sparker køligt bolden ind med venstrebenet, Bøgh scorer endnu køligere til 2-0. Herefter runder Møller keeperen to gange indenfor 10 min og bringer os foran 4-0 ved pausen.

I anden halvleg går vi en smule ned i koncentration og folk tager lidt for nemt på tingene. Mark lobber bolden over deres målmand og Hjort kommer flot med i feltet og sender en tværpasning i kassen tæt under mål. Så var kampen helt lukket og med 30 minutter tilbage på kampuret blev resten af kampen kørt på cruise-control og så valgte en unavngiven Aars-spiller at forære bolden væk til en Kvik-spiller på midten af banen med to min tilbage - han takkede og pyntede til 1-6 :)

Møller med 2 mål og 3 assists står selvfølgelig stærkt i billedet her dagen derpå. Hyldal truede dybt som han skulle og var en dygtig spilstation helt fremme. Desværre måtte Frederiksen udgå skadet, men Bøgh kom ind og gjorde det godt. Mark W har bidt til fast i startopstillingen :) og gjorde det igen fremragende - han læner sig op af en kampens spiller, hvis ikke Møller var så pisse overlegen for tiden.
Forsvaret med Neve, Nelle, Kalle og Naundrup var gode - sammen med Michael som sidste skanse. Neve, Naundrup og hyper-offensive Nelle Back var både gode defensive men bestemt også til at spille bolden op. Det samme var Kalle, som skulle hen til 70. minut før jeg noterede mig en fejlaflevering fra dennes side - vel at mærke uden at overtræde midterlinien en eneste gang!
Derudover kom Hjort og Nareshan ind og gjorde det rigtig fint - dejligt med en bred trup hvor alle kan bidrage.

OG endnu bedre er det at jeg oplever en flok spillere som er klar til at prioritere disse fodboldkampe. Folk som bytter arbejdsvagter og øvrige aftaler for at kunne spille fodbold. Det betyder enormt meget for holdet at vi kan bevare denne kontinuitet og stamme af spillere på holdet fra kamp til kamp!!! - så fortsæt med det :)

Træning tirsdag for dem som lyster dette - ellers venter endnu en topkamp på torsdag kl 18:15 hjemme imod Farsø.
Vi ses

Coach Inzaghi

Nyheder 16. april kl. 07:42
Fodboldskole i Aars IK - uge 27, 2024 Igen i år afholder Aars IK fodboldskole i skolernes sommerferie. Læs mere her...
Nyheder
15. marts kl. 10:50 Generalforsamling 2024 i Aars IK
Nyheder
06. februar kl. 08:44 Koncert i Messecenter Vesthimmerland
Nyheder
22. januar kl. 11:56 Generalforsamling Støtteforeningen for Kunstbanen i Aars - 2024