Menu

Serie 4 Vindblæs B - Aars IK 0-2 den 15.10.2016

image Champagne og oprykningsjubel
24. oktober 2016 kl. 23:07
2. holdet rykker op i serie 3

Et stort tillykke til 2. holdet i Aars IK som den 15. oktober sikrede sig oprykning til serie 3, et forsinket referat fra træneren blev yderligere forsinket hos redaktionen, vi beklager at det først blev nu at oprykningsbillede og referat kom online :-)

 

Kampreferat: Vindblæs - Aars IK

Tømmermændene har så småt lagt sig og folk begynder stille og roligt at komme op til overfladen igen - heriblandt mig selv, hvilket nu resulterer i et forsinket referat af udekampen i Vindblæs.
At kampen ikke bare var en helt almindelig kamp kunne høres på lyden af flasker, som ramte hinanden i de fremmødte spilleres sportstasker allerede inden ankomsten til Vindblæs. I trænerteamet forsøgte, specielt Kalle, ellers at skjule champagneflaskerne for at holde folks fokus på kampen.

Sebastian's champagne kunne ingen af os til gengæld undgå at bemærke

Personligt havde jeg på ingen måde lyst til at champagnen skulle tilbage på køl, da oprykningen meget gerne måtte komme på plads hurtigst muligt. Både i forhold til førsteholdets situation i de sidste runder, U19's kampprogram samt en del allerede meldte afbud.

En kraftig vind på dagen gjorde dog betingelserne vanskelige for begge hold og det skal indrømmes at kampen aldrig blev nogen stor oplevelse til de fremmødte tilskuere. Af disse talte jeg 0 mennesker på hjemmeholdets side og ca 15 stk på vores. De blev vidne til en dårlig fodboldkamp og en 2-0 sejr til Aars IK på to mål af tilbagevendte Rene Gundersen, som har været ude med en skade hele efteråret.

Mangel på forsvarsspillere gjorde at vores topscorer Per Møller måtte danne midterforsvar med Nelle, hvilket de gjorde fint. Toby leverer en assist med en aflevering i frimærket til Gunder. Han søger afslutningen med højrebenet, men snyder i stedet forsvarsspilleren, trækker bolden over til venstrebenet og sparker bolden fladt i det lange hjørne til 1-0 føring.
Herefter kommer Vindblæs bedre med og får både meget boldbesiddelse og også flere halve chancer.

Efter ca 60 min bryder Jeppe Naundrup flot spillet og erobrer bolden højt oppe på modstandernes banehalvdel, hvorefter han giver bolden videre til Gundersen, som flot sparker den hoppende bold i nettet ved den fjerneste stolpe. 2-0 og Cruise-control resten af kampen, selvom Vindblæs kommer tæt på et par gange i slutfasen.

Sejren og oprykningen kom i hus på en dag, hvor kun kampens resultat og fejringen bagefter vil blive husket. Vores præstation på dagen var langt fra prangende. Vi stod udemærket på banen men vores boldomgang og pasninger var simpelthen på et alt for lavt niveau - men det kan jo forbedres allerede på lørdag kl 14 hjemme imod KVIK

Inzaghi