Serie 3.1 Aalborg KFUM - Aars IK 3-0 den 04.05.17

image
09. maj 2017 kl. 10:23
Store fejl kostede dyrt

Kamp Aalborg KFUM mod Aars IK 3-0

Uha for en kamp mod KFUM som vi tabte med 3-0, for det var i sandhed fejlenes kamp for vores vedkommende og igen en kamp, hvor vi brænder nogle store chancer. Til gengæld hæfter jeg mig ved, at selvom vi nu har mødt to rigtige gode hold, så er vi kommet frem til mange gode chancer.

I den indledende fase mod Aalborg KFUM, synes jeg at vi fik vist flot spil, hvor vi var de toneangivende i kampen. Det mundede også ud i det første store forsøg til os, hvor Jonas Frederiksen flot fandt Rasmus Poulsen, der blev spillet fri i vores venstre angrebsside, men desværre for os gik forsøget lige forbi den ene opstander, da Rasmus afsluttede med sit "kolde" venstreben.

Aalborg KFUM trykkede på med det setup de nu engang har, og det er de hurtige kontraangreb, og hurtige bolde ned bag vores forsvar, men i kampens indledning voldte de os på ingen måde problemer, for vi var klar over de kvaliteter, de her besad. Ca. midt inde i første halvleg kom KFUM så til deres første store forsøg, hvor de fik spillet os tynde i vores højre side, for så at centre et indlæg ind foran mål, men her manglede de skarphed idet afslutningen gik langt over mål.

Spillet bølgede derefter frem og tilbage og begge hold havde egentligt fint styr på hinanden, men så fik KFUM scoret i den sidste del af første halvleg, da vi ikke fik clearet et pres i feltet, hvorefter en KFUM spiller sparkede bolden resolut i nettet til 1-0. Kort efter fik de scoret igen, da vi tabte en bold i feltet, som en KFUM spiller efterfølgende kunne sparke ind til 2-0. Det var også resultatet i pausen, og i netop pausen talte vi om, at vi skulle revanchere vores første halvleg. Og vi kom også fint ud til anden halvleg, men igen blev en fejl kostbar for os, da vi tabte bolden i midterforsvaret til en hurtig KFUM angriber der let kunne sprinte fra forsvaret og score sikkert til slutresultatet 3-0.

Efter den scoring aftog kampen i intensitet, og vi fik lidt bedre styr på vores spil, og med mere held i sprøjten kunne vi godt have scoret et par mål, men sådan skulle det ikke være i en kamp, hvor store fejl kom til at koste os dyrt.

Det vigtige for os fremadrettet bliver at få vendt de to nederlag til en sejr hurtigst muligt, og det kan vi så forhåbentligt gøre allerede på lørdag, når vi hjemme spiller mod St. Restrup.

I kampen mod KFUM fik Thomas "Lange" Steffensen comeback på førsteholdet, og man må sige at han trådte ind på holdet med stor autoritet og sublim fysik, og derfor får Lange da også fortjent titlen som Man of the match.

Træner Jakob Dyrman

Nyheder I dag kl. 07:42
Fodboldskole i Aars IK - uge 27, 2024 Igen i år afholder Aars IK fodboldskole i skolernes sommerferie. Læs mere her...
Nyheder
15. marts kl. 10:50 Generalforsamling 2024 i Aars IK
Nyheder
06. februar kl. 08:44 Koncert i Messecenter Vesthimmerland
Nyheder
22. januar kl. 11:56 Generalforsamling Støtteforeningen for Kunstbanen i Aars - 2024