Serie 3.1 Aars IK - Borup IF 4-0 den 30.09.2017

image
18. november 2017 kl. 22:18
Kampreferat

Aars IK mod Borup IF 4-0

Det var en kamp, hvor vi gjorde kort proces. Vi var klar fra start, og tilbagekomsten af 5 spillere betød rigtig meget for os. Allerede i kampens indledning viste vi gode evner udi de korte pasninger, såvel som de lange diagonalafleveringer.

Vi var rigtig gode til at finde vores angribere og midtbane i rummet mellem deres forsvar og midtbane, og det betød, at der blev lagt et massivt pres på dem ret hurtigt i kampen.

Efter ca. 10 minutters spil kom så en stor chance til vores tilbagevendte Rasmus Poulsen, der alene med målmanden desværre fik sparket svagt i den side målmanden stod i, men heldigvis var Kasper Hyldal søgt med ind i feltet, og Hyldal fulgte flot op og bankede riposten sikkert ind til 1-0. Herefter kom Borup lidt bedre med i kampen, men det var stadig os, der var toneangivende.

Desværre for os kom Borup så igennem til en kæmpe chance, hvor de burde have udlignet til 1-1, men afslutningen strøg lige forbi mål. Og allerede i det næste angreb slog vi så til med en scoring til 2-0. Vi fik spillet bolden fint op igennem midten og i sidste ende blev Rasmus spillet fri i feltet, og han tog et træk i feltet, hvorefter han bankede bolden ind i kassen.

Og Rasmus skulle vise sig frem på bedste vis igen, da han før pausen fik scoret til 3-0, hvor han igen viste koldblodighed foran målet.

I pausen fik vi talt om, at vi skulle trykke på for at lukke kampen helt ned. I de sidste sekunder af første halvleg, fik Borup en mand vist ud, og det betød, at vores plan om at score målet til 4-0, var lidt nemmere at forfølge. Og i de ti minutter de var i undertal, havde vi to store chancer til at gøre det til både 4-0 og 5-0.

På det første forsøg viste anfører Hangeland godt overblik og god sparketeknik, da han fra kanten af feltet sparkede bolden ind til 4-0 efter fem minutters spil i anden halvleg. Kort derefter blev Kasper Hyldal spillet i dybden, og da deres målmand forsøgte at nå ud til bolden, prikkede Hyldal bolden forbi ham ud ad i deres højre side. Deres målmand forsøgte at tage bolden fra Hyldal efterfølgende, men Kasper driblede bare forbi ham, og spillede bolden ind i feltet til Rasmus Poulsen, der var omgivet af to Borup spillere inde i feltet. Rasmus afdriblede den første Borup spiller og forsøgte derefter at lobbe bolden over den sidste spiller, men denne kunne lige snitte bolden ud til et hjørnespark.

Efter deres ti minutters udvisning var forbi, gik kampen lidt i stå, vi virkede til at være lidt for tilfredse, og Borup fik ikke rigtigt skabt noget som helst. Det betød, at vi sadlede lidt om så Nuggi kom frem, Hangeland i forsvaret og Mioo ned på midtbanen. Vi kom i slutningen af kampen igen frem til en del store chancer, men ind ville bolden ikke.

Flere spillere viste god kampform og god attitude, og derfor er der mange der kan få titlen som kampens spiller. Personligt synes jeg bare, at en mand som Mioo var her der og alle vegne, han var med i rigtig meget, både offensivt og som spilopbygger, og derfor får han titlen som kampens spiller.

Træner

Jakob Dyrman

Nyheder 16. april kl. 07:42
Fodboldskole i Aars IK - uge 27, 2024 Igen i år afholder Aars IK fodboldskole i skolernes sommerferie. Læs mere her...
Nyheder
15. marts kl. 10:50 Generalforsamling 2024 i Aars IK
Nyheder
06. februar kl. 08:44 Koncert i Messecenter Vesthimmerland
Nyheder
22. januar kl. 11:56 Generalforsamling Støtteforeningen for Kunstbanen i Aars - 2024