Serie 3.1 Aars IK - Skalborg SK 3-1 den 08.04.2017

image
12. april 2017 kl. 11:29
Rasmus Poulsen igen dobbelt målscorer.

Den anden kamp i sæsonen var hjemme mod Skalborg Boldklub, og det var med spænding vi så frem til den kamp, da Skalborg havde tabt knebent til en af oprykningsfavoritterne Aalborg KFUM i deres første kamp. Her fik KFUM nemlig først scoret til 0-2 i kampens sidste minut.

Oplægget til kampen mod Skalborg havde flere fokusområder, men et af de vigtigste var medvind og modvind. Vi ville gerne have medvinden i første halvleg også ellers forsøge at presse hårdt på for at få en føring inden pausen. Desværre tabte vi lodtrækningen og ikke overraskende havde Skalborg tænkt sig at gøre det samme. Og det gjorde de så. Godt nok startede vi kampen fint, vi fik spillet os godt ud af deres pres, men kun i de første 10-15 minutter. Derefter sad Skalborg  på det meste af spillet uden dog at spille sig til store chancer. Oftest forsøgte de sig med bolde frem mellem vores midterforsvar, men på grund af vinden, fik bolden alt for meget fart på, og enten lod vi den løbe ud til målspark eller også tog Simon Poulsen sig fint af bolden i målet. Men de kom til et par chancer, og efter lidt klumpspil i vore felt diskede Simon op med en super god fodparade. Desværre fik Skalborg scoret inden pausen, i en situation hvor vi ikke fik spillet bolden ordentligt op til vores midtbane fra forsvaret, fik Skalborg fat på bolden i deres venstre side. Her burde vi have lavet et frispark, for vi stod i total ubalance da de satte en kontra afsted, og her spillede de bolden over vores forsvar, der ikke kunne andet end lave straffespark på en fri Skalborgspiller, som ellers havde frit løb mod Simon.

I de afsluttende minutter af halvlegen havde tilbagevendte Kim Kaldahl en god chance godt nok fra en spids vinkel, men han havde flot taget turen med op i feltet og kom frem til en afslutning. Også Rasmus Poulsen havde en fin chance på et frispark, som målmanden fik bokset ud til hjørnespark. Men ellers var det mest forsvarsspil, vi praktiserede i størstedelen af halvlegen på grund af en kraftig modvind til os.

I pausen talte vi om at anden halvleg skulle tilhøre os på alle parametre, vi skulle trykke på og forsøge at undgå de lange bolde, da vinden blot ville fange bolden og dermed få det hele til at løbe ud i sandet. Vi kørte så fint på fra starten af anden halvleg, og da Skalborg samtidig blev ramt af en 10 minutters udvisning, spillede vi med tre angribere i de 10 minutter. Her havde Lau den største chance efter han blev spillet meget flot fri bag deres forsvar, og Lau gjorde det helt rigtige han lobbede bolden over en fremadstormende målmand, men på grund af medvinden fik bolden lidt for meget fart på, og ramte således undersiden af overliggeren og slog ned på?? tja hvem ved, var det den rigtige side af stregen eller var der virkelig ikke mål, præcis som dommeren dømte? Ingen tvivl om at vi manglede goalteknologien i den situation, så fjerdedommeren lige kunne få en melding herom, også give hoveddommeren besked om der var mål eller ej!

Men vi fortsatte med at presse på, og kort tid efter var det så Rasmus Poulsen, der brændte en chance, hvor han fra en spids vinkel ikke var forberedt på at bolden strøg forbi målmanden og over til ham selv, så hans afslutning gik forbi mål. Men det lugtede af en snarlig scoring, for vi sad totalt på kampen i hele anden halvleg, hvor Skalborg var ekstrem sjældne gæster på vores banehalvdel. Vi skulle dog frem til ca. et kvarter før tid før den første scoring kom, da Lau var over en ripost i feltet efter et perfekt sparket hjørnespark af Jonas Frederiksen, som Chris i første omgang sparkede ind på benet af målmanden, hvorefter Lau elegant lagde bolden ind i målet med sin venstre yderside.

Kort tid derefter spillede Simon Hedehus hurtigt bolden op i midten af banen, efter Skalborg havde tabt den på vores banehalvdel, her stod deres forsvar i totalt ubalance, bolden strøg derfor forbi deres midterforsvar, og Rasmus Poulsen havde således frit løb ned mod deres målmand, og her svigtede Rasmus ikke, da han frækt sparkede bolden mellem benene på en fremadstormende målmand og scorede til 2-1. I de afsluttende minutter forsøgte Skalborg at presse på, og da de igen tabte bolden på vores banehalvdel, var det nu Chris tur til at sparke en bold hurtigt frem til Rasmus, som igen fik en duel med deres målmand, bare lidt mere ude i vores højre angrebsside, og endnu engang var Rasmus sikkerheden selv, da han sparkede bolden over i det fjernest hjørne og dermed cementerede sejren med sin anden scoring til slutresultatet 3-1.

Kampens spiller kan deles mellem mange spillere fra Aars den dag, således spillede anfører Hangeland fremragende på midtbanen, og det samme gjorde tilbagevendte Kim Kaldahl på højre back, hvor overblik, super gode form og især lederevner var tre af hans mest i øjnefaldende varemærker i den kamp! Og de to unge mænd i front Lau og Rasmus spillede også rigtig godt, og de gjorde jo det, de er ansat til nemlig at score mål. Kampens spiller bliver en af de to, og igen bliver det Rasmus Poulsen, der med to mål igen viser, hvor vigtig han er på vores hold. Så tillykke med titlen for anden kamp i træk Rasmus!

Træner Jakob Dyrman

Nyheder 16. april kl. 07:42
Fodboldskole i Aars IK - uge 27, 2024 Igen i år afholder Aars IK fodboldskole i skolernes sommerferie. Læs mere her...
Nyheder
15. marts kl. 10:50 Generalforsamling 2024 i Aars IK
Nyheder
06. februar kl. 08:44 Koncert i Messecenter Vesthimmerland
Nyheder
22. januar kl. 11:56 Generalforsamling Støtteforeningen for Kunstbanen i Aars - 2024