Menu

Serie 3.1 Aars IK - St. Restrup 1-1 den 13.05.17

image Kampens spiller Mathias Hjorth med bolden og bagved målscorer Nikolaj "Leo" Christensen.
18. maj 2017 kl. 15:53
1. halvleg var godkendt

Aars IK mod St. Restrup 1-1

Kampen mod St. Restrup bød på to vidt forskellige halvlege fra Aars IK's side, den ene halvleg var bestemt godkendt i forhold til spil og chancer, mens den anden halvleg bød på flere mangler i forhold til spil og chancer. I første halvleg som vi bestemt kan være bekendt, scorede Leo vores mål til 1-0, da han forfulgte en lang bold og efter en nærkamp med St. Restrups bagkæde, fik Leo sparket bolden ind i et tomt mål.

Udover det ene mål havde vi gode muligheder, for at sparke et par bolde ind, men i de situationer valgte vi de forkerte løsninger. St. Restrup havde ikke de vilde chancer i første halvleg, skønt de spillede med tre mand fremme. Deres stjerneangriber Christian "Montoya" Vandskær, der tidligere var topscorer for Jammerbugts 2. Divisionshold, voldte os imidlertid problemer, da han denne gang lå på den venstre angriber post. Her synes jeg især unge Mathias Hjorth gjorde det rigtig godt overfor ham, og måske derfor søgte Montoya så over i den anden side for at udfordre derfra.

I pausen fik vi talt om, at vores pasningsspil og kommunikation godt kunne være en tand bedre, og at vi ellers skulle passe på rent defensivt i deres omstillinger, for her kom de meget hurtigt. Firebackkæden fik til opgave at falde meget dybt, når deres hurtige omstillinger blev sat i værk. Da vi kom ud til anden halvleg, manglede vi simpelthen at komme på banen. Alle aftaler blev stort set tilsidesat, og spillet med bolden var meget dårlig i anden halvleg. Også var det som om, at vi havde mistet al vores momentum og ikke mindst luft.

Årsagen til den manglende luft helt klart findes i, at vi er meget hårdt ramt af skader pt. Således har Rune, Kaldahl, Lau, Kragelund og Troels været væk nu i længere tid. Derudover var Hyldal og Thomas Steffensen væk til dagens kamp af andre årsager. Det betød så, at vi startede med 4-5 spillere, der pt. ikke er i den fornødne form, herunder har vi stærke kræfter som dels har været syge eller været væk med deres arbejde i hverdagene, som afholder dem fra at komme til træning. Nu skal det her ikke lyde som en undskyldning for ikke at hanke mere op i os selv, og det handler bestemt heller ikke om at hænge enkelte spillere ud - tværtimod, men set i et retroperspektiv som træner, giver det mig måske en forklaring på, hvorfor vi leverede så dårligt, som vi gjorde i anden halvleg.

I anden halvleg holdt vi stand så længe vi kunne, men da vi desværre fik lavet et straffespark på Montoya, så fik St. Restrup udlignet til slutresultatet 1-1. Og set ud fra anden halvleg, var det os der kunne være bedst tjent med det.

På grund af de mange spillere som vi manglede til dagens kamp, havde vi taget tre spillere med fra U19, det var Mathias Hjorth, Michael Jørgensen og Daniel Nøhr. Det er et meget bevidst valg, at vi tager de unge spiller med, dels fordi de er rigtig gode, dels fordi de træner stort set hver gang, og naturligvis også fordi de er fremtiden i klubben. Vi kunne sagtens have taget andre mere rutinerede spillere med, men da det blandt andet er klubbens politik, at vi skal fastholde og udvikle vores egne spillere, så giver det så meget desto mere kun mening, at vi tog dem med. Nu skal det ikke lyde, som om de kun er med af årsager, som klubbens fremtidige spillere, for selvfølgelig er de kun blevet udtaget, fordi de kan levere varen, hvilket de bestemt også gjorde.

Kampens spiller blev en af de tre unge U19-spillere, der leverede en fremragende præstation gennem hele kampen, og jeg er derfor stolt på hans vegne over at kunne tildele ham titlen som man of the match, og det er selvfølgelig Mathias Hjorth - tillykke med det Hjorth

Træner Jakob Dyrman

Nyheder 16. april kl. 07:42
Fodboldskole i Aars IK - uge 27, 2024 Igen i år afholder Aars IK fodboldskole i skolernes sommerferie. Læs mere her...
Nyheder
15. marts kl. 10:50 Generalforsamling 2024 i Aars IK
Nyheder
06. februar kl. 08:44 Koncert i Messecenter Vesthimmerland
Nyheder
22. januar kl. 11:56 Generalforsamling Støtteforeningen for Kunstbanen i Aars - 2024