Serie 3.1 Borup IF - Aars IK 0-3 den 15.08.2017

18. november 2017 kl. 21:05
Kampreferat

Borup IF vs Aars IK 0-3

Det var med spænding, vi tog fat på den nye sæson, idet vi havde skiftet kreds, så vi nu skulle til at spille i Viborgkredsen. En kreds hvor vi ikke kender et eneste af de deltagende hold. Om den så er stærkere eller svagere end den kreds, vi lige har deltaget i er derfor endnu svært at sige noget som helst om, og det vil jeg derfor vente med at udtale mig om indtil videre.

Men i hvert fald skulle vi tirsdag aften tage hul på vores første kamp i efterårssæsonen. Borup IF kendte vi intet til, men vi kunne konstatere, at de havde vundet en komfortabel sejr over Viborg NUGF i deres første kamp i weekenden, hvor vi selv sad over. Til kampen havde vi afbud fra Hangeland, Mioo og Rasmus, men det var uden tvivl at forstærket hold, vi sendte på banen mod Borup i forhold til vores sidste testkamp ugen før mod Hornum, som vi tabte stort. På den måde var jeg ikke i tvivl om, at vi rent styrkemæssigt, nok skulle byde Borup op til en ligeværdig dans.

Det blev det også i forhold til fight, Borup kæmpede godt, men farlige blev de aldrig sådan for alvor, vores forsvar var simpelthen for stærkt til, at de kunne trænge igennem det. Rent spillemæssigt indbød banen desværre ikke til til polerede spil langs græsset, da banen var noget langhåret. Det var selvfølgelig ens for begge hold, og måske derfor blev den indledende fase mere primitiv fra begge holds side, hvor de lange bolde var mest iøjnefaldende. Midt i halvlegen begyndte det at regne lidt, og da græsset så blev vådt kunne vores kombinationsspil begynde at flyde, og man må i den grad sige, at vores mål til 0-1 var en ren perle udi kombinationsspillet.

Kasper Hyldal modtog bold omkring midten af banen, hvorefter han lavede en vending, spillede bolden hurtigt op på Ehsan, der havde en mand i ryggen, men i stedet for at spille en inderside direkte tilbage til Hyldal, lod Ehsan bolden gå imellem sine ben for så at lave en hælaflevering skråt fremadrettet, der satte hans direkte modstander, så Hyldal kunne tage bolden med i et frit område. Samtidig rykkede René Nuggi Petersen fri af forsvaret, og Hyldal kunne spille Nuggi helt fri alene med målmanden, og her scorede Nuggi meget sikkert.

Derefter fortsatte vi de gode takter med bolden mens regnen tog til. Da det så begyndte at tordne og lyne, tog dommeren en beslutning om at afbryde kampen. På det tidspunkt havde vi spillet i 39 minutter. Og mens vi ventede på om vi kunne genoptage kampen, fortalte dommeren at uanset resultatet, og uanset hvornår han evt. aflyste kampen helt, jamen så skulle den spilles om helt fra start, dvs. en helt ny kamp. Efter 20-25 minutters pause genoptog han så kampen, og i pausen havde vi hele tiden talt om, at vi mentalt skulle være klar på, at kampen kunne genoptages. Og det synes jeg spillerne i den grad fik vist, at de var klar til, da kampen så blev genoptaget. Vi spillede de sidste 6 minutter færdig, og skyndte os at bytte banehalvdel for at komme igang hurtigst muligt. Samtidig begyndte det at lysne meget mere, og så satte vi ellers turbo på. Hjalte Norup fik en bold med sig i deres venstre forsvarsside, og her viste Hjalte sin hurtighed og pågåenhed, da han fik centret et indlæg ind foran målet, som Nuggi kunne kaste sig ind i for at heade sit andet mål ind i et tomt mål til 0-2.

Kort tid efter blev det så til 0-3 da Nuggi modtog en høj bold udenfor feltet, han tæmmede bolden med brystkassen for at vende sig om mod målet, også flugtede han ellers bolden ind i det nærmeste målhjørne - en kongedetalje af Nuggi. Herefter kørte vi lidt på cruisecontrol, hvor bolden blev kørt fint rundt i rækkerne, og samtidig var vi stadig påpasselige med at forære noget væk til Borup, som fortsat kæmpede ufortrødent. Det eneste der for alvor vakte bekymrende miner hos os, var endnu et uvejr der hastigt nærmede sig banen i Borup. Heldigvis nåede uvejret ikke at afbryde kampen, og vi kunne derfor køre hjem med tre velfortjente point. Ca. to minutter efter kampens slutfløjt ramte lynet tæt på os og uvejret satte igen for alvor ind, så timingen kunne faktisk ikke være meget bedre.

Alt i alt skal hele holdet have stor ros for en meget disciplineret indsats krydret med et gåpåmod og et drive, der i forhold til spil og chancer klart faldt ud til vores fordel. Undervejs brændte Kasper Hyldal en friløber, og Hjalte Norup havde et forsøg der prellede af på overliggeren.

Kampens spiller tildeles helt naturligt vores hattrick helt René Nuggi Petersen.

Træner

Jakob Vium Dyrman

Nyheder 16. april kl. 07:42
Fodboldskole i Aars IK - uge 27, 2024 Igen i år afholder Aars IK fodboldskole i skolernes sommerferie. Læs mere her...
Nyheder
15. marts kl. 10:50 Generalforsamling 2024 i Aars IK
Nyheder
06. februar kl. 08:44 Koncert i Messecenter Vesthimmerland
Nyheder
22. januar kl. 11:56 Generalforsamling Støtteforeningen for Kunstbanen i Aars - 2024