Serie 3.1 Sparkær - Aars IK 2-3 den 08.10.2017

18. november 2017 kl. 22:22
Kampreferat

Sparkær IF vs Aars IK 2-3

Resultatet blev unødig spændende for os i en hektisk afslutning, hvor vi ret beset burde kende vores besøgstid bedre, og desuden være klar på at Sparkær aldrig giver op, belært af sidste kamp vi spillede mod dem.

I kampens indledning gik der ikke lang tid, før vi sad på spillet, og da Rasmus Poulsen opsnappede en løs tilbagelægning til deres målmand, og med et lob gjorde det til 0-1 til os, så det ud til, at vi skulle have endnu en kamp, hvor vi ville sidde totalt på kampen. Det skulle dog vise sig, at det ikke blev tilfældet. For kort tid efter begyndte Sparkær at røre på sig. Det var ikke fordi de umiddelbart blev farlige, men de begyndte at overtage lidt af spillet, og samtidig var vores småspil pludselig ikke så skarpt, som det var indledningsvist.

Efter ca. 20 minutters spil havde Sparkær så et stort tryk på vores bagerste kæde, men dygtigt forsvarsspil og en lang bold af Per Mølgaard op mod deres to bagerste folk blev omsat til et mål, da Rasmus Poulsen helt sublimt jagtede bolden, fik skubbet den ene forsvarsspiller væk så han kom først på bolden, og derefter afdriblede han elegant den sidste forsvarsspiller for alene med målmanden at score usvigeligt sikkert til 0-2. Det var også et resultat vi gik til pause med, men vel vidende at Sparkær ikke er et hold der giver op skulle vi gå ud og forsvare os med næb og kløer i 2. halvleg og så ellers vise godt spil, og se om ikke vi kunne score lidt flere mål.

Det første lykkedes så ikke særlig godt, for Sparkær kom til et indlæg hvor Hjalte helt uforståeligt kom til at duellere med deres klart stærkeste mand i hovedspillet, mod ham havde Hjalte ikke en kinamands chance og det udløste dermed en scoring til Sparkær til 1-2. Heldigvis slog vi til lige bagefter, Rasmus Poulsen fandt en fri Jonas Frederiksen som kunne score til 1-3 på endnu et lob, et flot mål af Jonas.

Vi sad igen på spillet, og kort efter burde vi have lukket kampen da Nuggi fandt Rasmus Poulsen med en dyb aflevering, men om det var fordi bolden havde for meget fart på, eller om det var, fordi Rasmus var begyndt at blive træt, på grund af hans lange skadespause ved jeg ikke, men Rasmus nåede akkurat ikke bolden, inden målmanden kunne tackle bolden væk.

Også skete der ellers det der ikke måtte ske, Sparkær fik alt for meget plads på midtbanen og kombinerede sig meget let igennem forsvaret, for så at hamre bolden ind i nettet til 2-3. På det tidspunkt var der 12 minutter tilbage af kampen, Sparkær lugtede blod mens vores spillere blev nervøse og febrilske. Det skal siges, at holdet kæmpede rigtig godt og fightede for alle tre point, men spillemæssigt gik vi i stå. Det gav Sparkær nogle sidste muligheder og på en af disse skulle de helt klart have scoret til 3-3. En Sparkær spiller stod i en klar offsideposition i det lille målfelt, da han modtog bolden, men dommeren fløjtede ikke og heldigvis for os havde spilleren taget de forkerte støvler på, han sparkede forbi mål i en situation hvor han stod foran et tomt mål.

I løbet af de sidste to minutter fik de så omkring 5 hjørnespark, hvor der kan tælles et par stykker, som helt klart var forkert dømte, men uanset hvad så krigede spillerne fint på de hjørnespark, bedst illustreret ved Nuggi der på et tidspunkt saksesparkede en farlig bold ud af feltet. Det betød at vi kunne tage alle tre point med hjem til Aars.

Kampens spiller bliver ikke overraskende igen Rasmus Poulsen, som med sin tilbagekomst viser sit store værd. Den mand som oftest er Lars Poulsens søn er bare en notorisk målscorer!

Træner

Jakob Dyrman

Nyheder 16. april kl. 07:42
Fodboldskole i Aars IK - uge 27, 2024 Igen i år afholder Aars IK fodboldskole i skolernes sommerferie. Læs mere her...
Nyheder
15. marts kl. 10:50 Generalforsamling 2024 i Aars IK
Nyheder
06. februar kl. 08:44 Koncert i Messecenter Vesthimmerland
Nyheder
22. januar kl. 11:56 Generalforsamling Støtteforeningen for Kunstbanen i Aars - 2024