Menu

Aars IK i Sierra Leone

01. november 2016 kl. 14:51
Aars IK spillertøj er nået frem.

Tilbage i maj 2016 skænkede Aars IK en hel del spillertøj og fodboldudstyr til FANT, en del af tøjet lå klubben selv inde med efter skiftet til en ny tøjleverandør + at alle ungdomsspillere i Aars IK har nu deres eget spillersæt via kontingentbetalingen. Men der kom også en hel del tøj, støvler osv. fra vore medlemmer da vi skrev rundt om vores indsamling, og alt dette er nu kommet en masse børn i Sierra Leone til gode.

Det er glædeligt at se børnene i Aars IK tøjet, men også sørgeligt at se hvilke forhold de lever under. Det er godt at vi har organisationer som FANT der forsøger at skabe bedre vilkår i lande som Sierra Leone.

Vi har modtaget nedenstående besked fra Signe Allimadi der er tilknyttet CISU, hun har været en tur i Sierra Leone for at udfærdige en rapport omkring resultaterne af FANT's indsats i området. Signe er samtidig mor til David der spiller fodbold for Aars IK's U14 Drenge.

 

Signe Allimadi skriver til os:

Hejsa Rene,

Du sendte for noget tid siden en mail ud til Aars IK spiller/forældre med opfordring til indsamling af fodboldudstyr til FANT DK's fodbold projekt i Sierra Leone.

Jeg var i Sierra Leone i September for at føre tilsyn med blandt andet FANT projektet, idet de også får støtte igennem en af vores puljer. Jeg tænkte - at I måske vil synes det er lige så sjovt at se de vedhæftede billeder - som jeg syntes det var sjovt, dejligt og fantastisk at se en masse børn løbe rundt til fodbold træning iført Aars IK trøjer:) Vi besøgte 4 af de 11 lokale frivillig fodbold klubber og syntes helt bestemt at her er et projekt der er sin støtte værd.

Udover fodbold billeder er der et enkelt billede fra lokal området omkring en af frivillig fodbold klubberne - slum, slum og slum. Det er bestemt ikke de få privilegerede børn der nyder godt af pusterum med fodbold, men absolut børn der til daglig bor i dyb fattigdom. Der er også vedhæftet et billede af de unge frivillige fodbold træner og mentorer - som ligger en masse kræfter i arbejdet i håbet om at børnene får en bedre fremtid end de selv har haft håb om. Frivilligheden og engagementet synes jeg er ligeså vigtig en del af fortælling om den forskel FANT DK gør - med hjælp fra en masse lokale fodbold klubber i DK - inklusiv vores egen Aars IK!

Med venlig hilsen

Signe Allimadi

Rådgiver CISU