Menu

Aars IK udvider samarbejde med sponsor.

image
01. marts 2018 kl. 12:23
Himmerland Forsikring indgår treårig aftale med klubben.

Aars IK har i mange år haft et rigtig godt samarbejde med Himmerland Forsikring, og det er nu forlænget med en ny treårig aftale. I Aars IK er det med glæde og stolthed, vi konstaterer, at Himmerland Forsikring har valgt at ville støtte op om arbejdet og ikke mindst ungdomsarbejdet i klubben, siger Aars IK's Per Nyborg.

Klubben har stor fokus på at synliggøre og markedsføre Himmerland Forsikring som topsponsor overfor klubbens mange medlemmer og forældre til de knap 500 ungdomsmedlemmer klubben har.

Som lokalt forankret forsikringsselskab vil vi gerne støtte op om det store frivillige arbejde, der gøres i Aars IK. Udover mange frivillige ressourcer, ved vi også, at det kræver økonomiske ressourcer at drive en klub som Aars IK, siger Jesper Færch fra Himmerland Forsikring.

Vi ser meget frem til at fortsætte og udbygge det gode samarbejde med Himmerland Forsikring, og med forlængelse af aftalen får vi mulighed for at udvikle klubben yderligere til gavn for alle klubbens medlemmer, siger Per Nyborg.