Menu

U19 Drenge - massiv tilgang i Aars IK

image
30. august 2017 kl. 11:25
35 spillere i U19 afdelingen

Aars IK har her til sæsonen oplevet massiv tilgang til U19 drenge årgangen.

Således skulle klubben tilmelde hold til efterårsturneringen inden sommerferien, og her tilmeldte man ét hold. Dette skulle vise sig at være for lidt, da man efter sommerferien oplevede stor tilslutning til træningen. Aars IK tog derfor kontakt til DBU og spurgte om det var muligt at eftertilmelde et hold, dette viste sig heldigvis muligt og klubben har dags dato 2 stk. 11-mands hold tilmeldt efterårsturneringen.

Til en normal træningsaften dukker der typisk mellem 22-26 spillere op, hvilket trænerteamet er meget tilfredse med, da mange af spillerne både har skole og fritidsjob at skulle passe ind i kalenderen.

Starten på turneringen har været aldeles forrygende. Det ene hold har i skrivende stund spillet 3 kampe hvilket har resulteret i 3 sejre og en målscore på 17-0, og derfor er holdet sikret avancement til Liga 2 inden deres sidste kamp onsdag aften i den korte kvalifikationsturnering. Liga 2 puljen starter turneringskampe medio september.

Det andet hold har også spillet 3 kampe, hvilket har resulteret i 1 sejr og 2 nederlag og en målscore på 7-8, hvilket pt. rækker til en 3. plads i deres kval-pulje. Holdet spiller deres sidste puljekamp på hjemmebane torsdag den 31. august.

Cheftræner for U19, Kenneth Pedersen, er meget tilfreds med at så mange unge mænd har taget tilbuddet om aldersrelateret træning og aldersrelateret kampe til sig, da han mener det er det helt rette element for de unge mænd at udvikle sig i - både fodboldmæssigt og personligt.

U19 årgangen, der består af årgang 1999/2000 drenge, træner hver tirsdag og torsdag fra 18.30 – 20.00, og har man lyst til at udfordre sig selv sammen med unge på ens egen alder, er man meget velkommen til at komme til et par prøvetræninger.