Menu

Ungdomsafslutning 17/6-2018 blev en succes, trods en lidt våd start

image
17. juni 2018 kl. 20:48
Mange børn og forældre var mødt frem.

Det blev en god søndag på Aars Stadion da Aars IK holdt sommerafslutning for hele børne- og ungdomsafdelingen, der var mødt rigtig mange børn og forældre frem, og de fik et par hyggelige timer sammen. Det startede dog ud med et gevaldigt regnvejr, men heldigvis kunne folk stimle sammen på tribunen mens uvejret drev over. Her kunne folk stå i tørvejr mens ungdomsudvalgsformand Henrik Jensen bød de mange fremmødte velkommen, han gennemgik dagens program inden klubben bød på gratis pølser og juicebrikker til alle medlemmer.

Snart var regnen overstået og de mange børn søgte ud på bane 2 hvor der i dagens anledning var gjort klar til mange aktiviteter.

Her kunne de f.eks. deltage i en bold-jongleringskonkurrence, hvor N.O. Jensen havde sponsoreret 5 VM-bolde. Af andre aktiviteter kunne man også teste hvor hårdt man kunne skyde til en bold, eller hvor præcist man kunne sparke. Der var en bane med fodboldgolf, der var stigegolf, kongespil, slackline osv. For de mindste var der også opstillet en hoppeborg.

Dagen blev sluttet af med kåringer af årets kammerat i samtlige afdelinger. Spillerne blev enkeltvis kaldt op på podiet og fik overrakt en t-shirt hvor der var påtrykt "Årets kammerat 2018", samtidig blev de fortjent hyldet af de mange fremmødte. 

Årets pigetræner og årets drengetræner 2018 blev også kåret, de fik overrakt en t-shirt som bevis for deres titel.

Ungdomsudvalgsformand rundede det hele af med at sige tak for i dag, og til hjemturen fik alle fremmødte en gratis is sponsoreret af N.O. Jensen. 

En super dag var overstået, vi ser frem til næste sommerafslutning