Menu

Nederlag til damesenior i premieren

image
10. april 2018 kl. 23:44
Aars IK tabte desværre 1-3 til Hersom/Bjerregrav

Aars IK’s damesenior startede desværre sæsonen med et nederlag til Hersom/Bjerregrav, som er nedrykker fra serie 1. Det var en flot solskinsdag over Aars Stadion, men spillet stod ikke helt mål med vejret. Vi fik aldrig gang i vores eget spil og 1. halvleg bar præg af meget nervøsitet, det blev derfor en lidt ustabil affære. Vi kom dog frem til chancer, men det samme gjorde H/B som bl.a. havde 2 forsøg på træværket i 1. halvleg.

2. halvleg var dårlig fløjtet igang da H/B scorede til 0-1, det rystede os lidt og vi havde svært ved at komme frem på banen. Det blev til chancer, men ikke rigtig nogen hvor vi fik sat deres målmand på prøve. H/B scorede yderligere 2 gange til 0-3 inden Signe Flindt fik reduceret ved et godt energimål, hun drev bolden ned i feltet og efter et par driblinger udplacerede hun målmanden med et fladt spark. Det gav nye kræfter på holdet og H/B blev presset langt tilbage på banen, desværre var det for sent at holdet kom i gang og dermed endte kampen med nederlag 1-3.

Det var tydeligt, at alle var påvirket af resultatet og alle havde forventet mere af dem selv. Vi blev hurtig enige om, at med hårdt arbejde venter der point i de næste kampe. Næste turneringskamp er søndag d 15/4 hjemme mod Viborg B67/ NUGF kl 12.15.

Allerede torsdag d 12/4 kl 19.00 spiller Aars IK damesenior pokalkamp hjemme mod Gundersted IF.

Tak til jer der var på stadion og støtte os. Vi glæder os til at se jer igen, gerne på torsdag og søndag, husk endelig at tage de unge med.

 

Mvh Træner André Dalberg

 

Målscorer: Flindt                 Kampens Spiller: Ilona