Menu

Endnu en oprykning

image Flot oprykning til 2. holdet
18. november 2021 kl. 14:17

Aars IK´s andethold sikrer en overraskende og historisk oprykning til serie 2.
Lørdag den 30/10 endte en fuldstændig vanvittig efterårssæson for klubbens andethold i serie 3. Kampstart i Borup var sat til 13:30 ligesom puljens øvrige kampe. Heldigvis. For ALLE hold i puljen havde noget at spille for. Aars IK kunne ende som alt fra nummer 1 til nummer 5 inden denne sidste runde i puljen. Kl 13:30 denne lørdag var klubbens næstbedste seniormandskab på andenplads a´ point med to andre hold. På sjettepladsen var Strandby placeret. Aars IK kunne, såfremt Doense smed point til bundproppen Skals, sikre sig en direkte oprykning.

Kl 15:15 stod Aars IK og åbnede champagneflaskerne. De dyre bobler fløj op i luften og fællessangen "se, se, serie 2..." ville inden ende tage på Borup Stadion. Vores 4 ultras/supportere Lars Poulsen, Daniel Nøhr, Ole Andersen og ikke mindst Kenneth Pedersen deltog i festlighederne. Kenneth havde i bedste agent 007-stil fået opsnuset en scout fra Skals, som i al hemmelighed opdaterede os på Doense-kampen.
Vores egen kamp vinder vi 2-0 efter mål af Hjalte Norup og Rasmus Lund Poulsen, søn af Lars Poulsen 🙂 For at vise hvor tæt denne pulje var kan jeg nævne, at Strandby i løbet af de 90 minutter hoppede fra 6. pladsen til den playoff-givende 2. plads.

Som konklusion vil jeg nævne, at puljen var så tæt, at det kunne være gået begge veje. 8 point fra nr 1 til nr 8 er vildt!! Vi var længe i spil til en nedrykning men med en slutspurt, hvor vi henter 10 point i de sidste 4 kampe gav os en overraskende oprykning til serie 2. Jeg vil påstå, at niveauet har været højt i vores serie 3 pulje - MEGET højere end tilfældet var i foråret. Alle hold kan finde en eller to situationer i løbet af de 14 kampe, som ville have rykket dem fra den ene ende af tabellen til den anden. Men de små marginaler var i sidste ende med os. Vi taber kun 3 kampe og dem taber vi i træk fra spillerunde 4-6. Derefter går vi ubesejret gennem de sidste 8 kampe.

Jeg ville ønske at jeg kunne smide et billede op fra umiddelbart efter kampen i Borup, hvor oprykningen var sikret og man kan se de 14 helte der sikrede en tur i serie 2. Et sådan billede findes desværre ikke. Og ved nærmere eftertanke er det faktisk fair nok. For med et forbrug på 40 spillere (!!!) ville det ikke yde retfærdighed overfor alle dem der ikke spillede den sidste kamp. Andre klubber kunne med rette melde Aars IK 2 til "fodbold-luksusfælden" for det er sgu i sandhed et overforbrug - og en luksus - at kunne benytte 40 forskellige spillere over 14 kampe og stadig være bedst. Det vidner i den grad om en uhørt bredde og et HØJT NIVEAU hos MANGE SPILLERE i Aars IK´s seniorafdeling. Og når det brænder helt på, så henter vi hjælp hos u19 eller old-boys. Tak for det. Og tak for indsatsen gennem hele sæsonen til ALLE MAND. Et stort tillykke til klubben, som for år tilbage besluttede at gøre seniorafdelingen større og bredere ved at prioritere u19 fodbold og hele seniorafdelingen, hvor der nu igennem mange år har været et større fokus - og været afsat flere ressourcer til alle seniorholdene, samt u19. Det begynder at give afkast nu - også i form af, at vores serie 4 hold forholdsvist sikkert redder livet i deres pulje.

Vi er blevet mange - og vi er blevet bedre! Seniorafdelingen i Aars IK er et godt sted lige nu - både fodboldmæssigt og socialt. Jeg ser meget frem til de kommende sæsoner i klubben 🙂

Simon "Inzaghi" Lyngsø

Nyheder 16. april kl. 07:42
Fodboldskole i Aars IK - uge 27, 2024 Igen i år afholder Aars IK fodboldskole i skolernes sommerferie. Læs mere her...
Nyheder
15. marts kl. 10:50 Generalforsamling 2024 i Aars IK
Nyheder
06. februar kl. 08:44 Koncert i Messecenter Vesthimmerland
Nyheder
22. januar kl. 11:56 Generalforsamling Støtteforeningen for Kunstbanen i Aars - 2024
Nyheder
27. oktober kl. 08:46 Vinder af Årets Frivilligpris 2023 er Jan Poulsen

Sponsor Klubdragt Aars IK

Sponsor Trænerbeklædning Aars IK

Tøjsponsor Aars IK

Guldsponsor Aars IK

Sølvsponsor Aars IK

Bronzesponsor Aars IK

Tøjsponsor Ungdom Aars IK

Trøjesponsor Senior Aars IK

Bandesponsor Aars IK

Luk