Menu

Serie 2 Doense mod Aars IK 2-2 den 30.08.2016

05. september 2016 kl. 13:40
Bedre spil, men fighten manglede.

Kampen i Doense skulle være kampen, hvor vi ville vise, at den dårlige 1. halvleg mod Ulbjerg rent spillemæssigt skulle revancheres. Og spillet med bolden blev da i flere situationer også bedre, men desværre blev det ind i mellem for langsomt.

Efter at have styr på spillet i det meste af første halvleg, fik vi et slag i ansigtet, da Doense sparkede et indlæg fra deres venstre side, som ikke var farligt, men på grund af en kommunikationsfejl i forsvaret blev bolden ikke headet langt nok væk, hvorfor Doense kunne sparke et nyt indlæg fra højre side ind til en fuldstændig umarkeret mand midt for mål, der sikkert headede den ind til 1-0 for Doense.

Efter Doense fik deres føringsmål, fik det dem ikke til at ændre spillestil, de fortsatte ufortrødent med lange bolde, som de i resten af første halvleg i hvert fald ikke havde synderligt held med. Vi sad rent spillemæssigt stadig på bolden, men lavede ind i mellem nogle opspilsfejl, og derudover spillede vi simpelthen for langsomt ind i mellem. Kort før halvlegen fik vi korrekt tilkendt et straffespark, som Hangeland sikkert omsatte til 1-1.

Efter pausen kom vi anderledes ud og kørte fint på, det resulterede hurtigt i et kanon flot mål af Mioo, som sparkede en ripost mod mål, et godt stykke udenfor målfeltet, bolden var ramt perfekt og den strøg i en bøjet bue i den ene side uden chance for målmanden, fortjent 1-2 til os.

Derefter begyndte Doense at spille med musklerne, og det fik dem ind i kampen. De fortsatte med at sparke lange bolde frem, og her vandt de faktisk overraskende mange dueller i hovedspillet. Derudover kunne vi også godt mærke, at vi som hold mangler lidt flere kilo på kroppen endnu, i forhold til at spille seniorbold, for vi tabte rigtig mange nærkampe i den sidste del af 2. halvleg.

Og ca. 15 minutter før slutfløjt gik det da også galt, da Doense fik udlignet på et hjørnespark. Vi forsøgte naturligvis at jagte en sidste scoring, og var meget tæt på, da Toby hamrede bolden på overliggeren i de sidste døende minutter. Desværre var det stolpe ud for os, og vi kunne efter kampen slukøret konstatere, at vi selv var skylde i to tabte point, og en absolut ikke godkendt indsats i figthermæssig forstand

Kampens spiller for Aars IK var meget fortjent Mioo Hathaw. Han kunne i den grad være sin indsats bekendt. Dels fightede han forbilledligt, og dels spillede han fremragende, krydret med en meget flot scoring, så fuldt fortjent titel til Mioo.

Træner Jakob Vium Dyrman

Nyheder 16. april kl. 07:42
Fodboldskole i Aars IK - uge 27, 2024 Igen i år afholder Aars IK fodboldskole i skolernes sommerferie. Læs mere her...
Nyheder
15. marts kl. 10:50 Generalforsamling 2024 i Aars IK
Nyheder
06. februar kl. 08:44 Koncert i Messecenter Vesthimmerland
Nyheder
22. januar kl. 11:56 Generalforsamling Støtteforeningen for Kunstbanen i Aars - 2024