Menu

Serie 2 Gundersted IF mod Aars IK 2-2 den 16.08.2016

05. september 2016 kl. 12:58
Uafgjort mod Gundersted igen igen igen

For tredje gang i træk har vi nu spillet uafgjort i en turneringskamp mod Gundersted. Og i dag var resultatet også meget fortjent, hvis vi ser kampen over 90 minutter. Det kan man imidlertid ikke sige, at vores pauseføring på 0-1 var.

Vi startede kampen meget dårligt, og havde utroligt svært ved, at få spillet os ud af det høje presspil, som Gundersted succesfuldt spillede fra første fløjt. Derfor kom vores gameplan slet ikke til at køre med høje kanter og dybe løb fra kanterne. Vi blev samtidig hurtigt ramt af en udvisning til Leo, som blev præsenteret for det gule kort efter 15. minutters spil, fordi han brokkede sig overfor dommeren. Måske var kortet korrekt, men omvendt kan det undre en, at dommeren ikke gav Leo en henstilling, da det var første gang Leo brokkede sig. Mens vi var i undertal, formåede vi at komme foran 0-1 da Gundersted tabte bolden til Nuggi på midten af deres banehalvdel. Nuggi så, at Gundersteds målmand stod langt ude i feltet, og sparkede flot bolden i mål i en bue over målmanden. Da Leos straf var aftjent, skiftede vi samtidig ud, for at få mere spil fra vores backs, og da vi kort efter gjorde det samme i højre side, kom vi bedre med i kampen, men overordnet set, var det stadig Gundersted, som klart havde teten i kampen. Vi havde dog også vores chancer og kunne med held og dygtighed have scoret til 0-2, da Hangeland var helt fri på et hjørnespark, men han sparkede desværre lige forbi den ene opstander. Gundersted havde bestemt også deres chancer, og som sagt også teten i spillet i første halvleg, men vi kom bedre og bedre med, hvor vi også fik Toby i gang på vores højre kant. Da der så manglede 1 1/2 minut af første halvleg, fik vi endnu engang det gule kort, da Kenni korrekt blev udvist, fordi han tacklede en Gunderstedspiller for sent. Det betød, at Toby måtte ned på højre back et stykke tid, og da udvisningen var udløbet i anden halvleg fortsatte han på den plads, mens Rasmus Poulsen kom ind på højre kant. Samtidig blev spillet med bolden bedre og bedre, og ligesom vi egentligt følte, at vi nok skulle køre sejren hjem, fik Gundersted reduceret til 1-1 på et hjørnespark med 15 minutter tilbage af kampen. Det gav Gundersted en ekstra gejst, men i stedet for at få noget ud af deres anstrengelser, kørte vi fuldstændig på i det sidste kvarter for at få et sejrsmål, og det troede vi havde fået, da Rasmus Poulsen scorede til 1-2 med ca. 3 minutter tilbage af kampen. Desværre for os spillede vi 2 1/2 minut over tid og på kampens sidste aktion, et indkast til Gundersted får de reduceret til slutresultatet 2-2. Det var et kæmpe slag i ansigtet for os, ikke så meget i forhold til spil og chancer, for i den optik var 2-2 meget fair, men det var i sidste sekund, at de fik reduceret.

Kampens spiller for Aars IK bliver Nuggi. Han startede som angriber og scorede et fremragende mål, pg da han blev placeret i midterforsvaret spillede han ligeledes fremragende, og var i meget høj grad medvirkende til, at vi kom ind i kampen rent spillemæssigt. Så fuld fortjent titel til Nuggi.

Træner

Jakob Dyrman

Nyheder 16. april kl. 07:42
Fodboldskole i Aars IK - uge 27, 2024 Igen i år afholder Aars IK fodboldskole i skolernes sommerferie. Læs mere her...
Nyheder
15. marts kl. 10:50 Generalforsamling 2024 i Aars IK
Nyheder
06. februar kl. 08:44 Koncert i Messecenter Vesthimmerland
Nyheder
22. januar kl. 11:56 Generalforsamling Støtteforeningen for Kunstbanen i Aars - 2024