Menu

Serie 4 Aars IK - Ranum/Overlade IK Vest 3-0 den 08.10.2016

image Per "Plov" Mølgaard var (iflg. Plov selv) tæt på at score på dette lop.
09. oktober 2016 kl. 20:34
Serie 4 på sejrskurs igen og tæt på oprykning.

Så kom vi tilbage på sejrsporet efter en fortjent 3-0 sejr hjemme over Ranum. Eneste fodnote må være at sejren var ALT for lille.

Ranum har et enkelt nærgående forsøg efter ca 65 min men ellers kommer de ikke frem til noget specielt. Vores bagkæde med Jacob, Kenni, Nelle, Toby og Thomas Sloth afviste de ting som kom i nærheden af vores felt. Derudover var både Lau og Hjort vigtige bølgebrydere på midtbanen, hvor de fik erobret en masse bolde mens de fik spillet bolden hurtigt videre efterfølgende. 

Længere fremme af banen hyggede Sigv, Møller og Rasmus sig med al den plads man kunne tænke sig. Vi havde forholdsvis nemt ved at spille bolden rundt og kom også til mange chancer. Efter halvlegsføring på 2-0 skulle vi dog helt hen til 70. minut inden vi lukker kampen til 3-0.

Møller behandler Jacob's fine fremlægning efter fortjeneste, da han piller bolden ned og sparker den fladt i kassen. Efterfølgende spiller vi Ranum tynde, da Sigv trækker ind i banen og spiller Møller fri i dybden. Uselvisk spiller han bolden på tværs til en fri Rasmus som sparker bolden de sidste meter ind over stregen. 
Frederiksen lukker kampen til 3-0. Bøgh føler bolden over Ranum forsvaret hvorefter Frederiksen tager bolden ned og sparker den sikkert ind.

Vi havde flere chancer til yderligere scoringer, men forhåbentlig at målene gemt til på lørdag, hvor vi med en udesejr over Vindblæs kan rykke op 

Inzaghi