Serie 3.1 Aars IK - Sparkær 4-2 den 19.08.2017

image
18. november 2017 kl. 21:24
Kampreferat

Aars IK vs Sparkær IF 4-2

Kampen mod Sparkær IF blev indledt med en fin dominans af Aars IK. Sparkær var sporadisk vis farlige især i deres venstre side, hvor de flere gange kom igennem vores side, og med mere præcision kunne de være blevet farlige. Til gengæld fik vi masser af plads til at kunne køre på i midtzonen, og fra starten af kampen fik vi da også en mulighed, godt nok via vores venstre kant, da Hjorth gik med i vores venstre side for at slå et indlæg ind mod Nuggi, der desværre ikke fik ordentligt ram på bolden.

Da vi havde spillet ca. 25 minutter af første halvleg kom Sparkær til en ret stor chance, som de ikke udnyttede. Derimod fik vi en kontra, og på det efterfølgende opspil sørgede Hjalte for en assist til Nuggi, der sikkert scorede sit 4 mål i sæsonen og kampens første mål.

Lidt senere i kampen fik vi tildelt et straffespark, da Jonas Frederiksen blev nedlagt i feltet. Det scorede vores hjemvendte anføre Mathias Hangeland Højsleth sikkert på, og derefter havde vi en fornemmelse af, at det her kunne blive rigtig godt!

Kort tid inden pausefløjtet fik Sparkær så reduceret ved en detalje, der var lidt ud over det sædvanlige. De fik et frispark et stykke udenfor feltet, og den spiller der sparkede frisparket ville selvsagt sparke en bold indover muren, men i muren stod der en Sparkærspiller, som fik hovedet på og derfor headede bolden ind i mål til 2-1, hvilket var stillingen ved halvleg.

I pausen talte vi om at køre på for at lukke kampen ned, vi ville på ingen måde overlade noget som helst til Sparkær. Og alle spillere var klar til at give den en ekstra skalle. Og hvad der så gik galt, skal jeg ikke kunne sige, for spillerne var klar, men i hvert fald begyndte spillet fra vores side at falde fuldstændig fra hinanden. Der var meget få Aarsspillere, der kunne ramme en spiller fra eget hold, og alt initiativ gav vi fuldstændig til Sparkær, der ret hurtigt i anden halvleg kunne bringe sig på 2-2. Og efterfølgende var vi stadig helt væk, og da vi fortsatte med at give boldene til Sparkær, så det mere ud til, at de skulle komme på 2-3, end vi på 3-2. Vi fik så foretaget et par udskiftninger, men da vores målmand Simon Poulsen så blev skadet, måtte vi have netop indskiftede Rune ind i målet, og selvom han gjorde det rigtig godt på den post, gav det bare en del usikkerhed i feltet.

Vi fik så igen tilkendt et straffespark, som unge Mathias Hjoth fik fremtvunget. Her scorede anfører Hangeland igen sikkert til 3-2. Men kort efter burde Sparkær have reduceret til 3-3, det gjorde de ikke for skuddet prellede af på overliggeren i stedet for. Langsomt kom vi mere og mere med i kampen i anden halvleg, og da der manglede et kvarter af opgøret, begyndte vi at dominere kampen igen. Det skabte et par chancer til os, men det var først i slutningen af kampen, at Nelle fik lukket kampen til 4-2 efter godt forarbejde af Jonas Frederiksen og Kasper Hyldal.

Positivt var spillet i første halvleg, hvor vi ret beset burde lukke kampen helt ned. Det negative i kampen for vores vedkommende, var vores totale fravær på banen i det meste af anden halvleg, hvor vi helt unødvendigt lukker Sparkær ind i kampen, og kun held forhindrede dem i at komme foran. Og endeligt var det jo så positivt igen, at på trods af elendigt fodboldspil fra vores side i anden halvleg, så formåede vi at slå til igen og vinde kampen 4-2.

Kampens spiller for Aars IK var uden tvivl Kasper Hyldal, der endnu engang spillede en fremragende kamp. Ingen tvivl om Hyldals kvaliteter på banen har været kendt af alle i lang tid, men henover sommeren har unge Hyldal fået lagt på sin fysik, så han nu også er en meget svær spiller at skubbe væk.

Træner

Jakob Vium Dyrman

Nyheder 16. april kl. 07:42
Fodboldskole i Aars IK - uge 27, 2024 Igen i år afholder Aars IK fodboldskole i skolernes sommerferie. Læs mere her...
Nyheder
15. marts kl. 10:50 Generalforsamling 2024 i Aars IK
Nyheder
06. februar kl. 08:44 Koncert i Messecenter Vesthimmerland
Nyheder
22. januar kl. 11:56 Generalforsamling Støtteforeningen for Kunstbanen i Aars - 2024