Serie 3.1 Foulum IF - Aars IK 0-3 den 29.08.2017

image
18. november 2017 kl. 21:36
Kampreferat

Foulum IF vs Aars IK 0-3

Fjerde sejr på stribe er en realitet, og selvom det bestemt ikke var det gode pasningsspil fra Aars IK's side i første halvleg, så kæmpede holdet godt og solidt, hvilket gav en halvlegsstilling på 0-1.

I første halvlegs start fandt vores centrale midtbane slet ikke fodfæste, ligesom mange andre på holdet smed rigtig flere bolde væk. Begge dele egentligt meget ulig det DNA holdet besidder. Men ikke desto mindre gav det et boost til Foulum, der bestemt ikke var sene til at udnytte vores kummerlige start. Foulum trykkede på og havde mange skud på mål lige udenfor feltet, og i et tilfælde blev de rigtig farlige, da de fik en friløber mod vores målmand Michael Jørgensen. Heldigvis er Michael en rigtig dygtig målmand, og han reddede flot i situationen.

Efter nogle udskiftninger og omrokeringer på holdet, på grund af skader og dårligt spil, fik vi vi lidt bedre fat, men primært via fight. Blandt andet måtte vi ofre en af vores angribere, så vi lå fem mand på linje på midtbanen bare for at forhindre dem i at komme frem til chancer. Og det lykkedes vi så fint med. Det betød også, at vores to backs Nelle og Hjalte fik lidt mere plads, og de begyndte så at gå lidt mere med frem. Og det var Hjalte Norup der med et kommandoraid i vores højre side, der sørgede for, at vi fik fremtvunget et straffespark, hvilket anfører Mathias "Hangeland" Højsleth scorede på til hans fjerde sæsonmål i for ham tre spillede kampe.

I den resterende del af første halvleg blev spillet en smule bedre, men bestemt ikke prangende. I pausen talte vi om, at det i første omgang handlede om at kæmpe bravt for de tre point, også måtte vi se om ikke det gode spil derefter kunne begynde at dukke op. Som sagt så gjort, Foulum begyndte at miste pusten lidt, og vores centrale midtbane fik meget bedre fat, ligesom Aars spillerne begyndte at ramme hinanden igen. Til tider var det faktisk rigtig godt, og på et tidspunkt blev vi så boldfaste, at Foulumspillerne slet ikke kunne få fat på bolden, da vi bare spillede den rundt i trekanter og ud af deres pres.

Det betød, at vi kunne begynde at komme til chancer, og via indlæg fra vores højre side, fik Rasmus Poulsen en gylden mulighed for at bringe os foran med 0-2. Desværre ramte Rasmus lige på deres målmand, og derved forblev det fortsat 0-1. Nogle minutter senere skulle vi dog komme på 0-2 ved Kasper Hyldal. Anfører Hangeland tog initiativ i vores højre side, og slog bolden ind i feltet, hvor Hyldal dukkede op, og med pandebrasken headede han bolden flot ind i mål til 0-2.

Vi kom også på 0-3 ca. 15 minutter før tid ved Rasmus Poulsen. Hangeland fangede bolden højt oppe i midtzonen på deres banehalvdel. Han spillede hurtigt Hyldal, der sendte bolden videre til Rasmus, som sikkert sparkede bolden ind til kampens endelige resultat. I den afsluttende del af kampen forsøgte Foulum at komme tilbage, og de fik en stor chance for at reducere til 1-3, men da to Foulumspillere tacklede hinanden i skudøjeblikket gik bolden ud til målspark. De resterende 10 minutter bøde mest af alt på en kamp, hvor mørket var faldet på, og derfor var det meget svært at se med- og modspillere. Heldigvis skete der ikke mere, og vi kunne trække os sejrrigt ud af topkampen.

Af positive ting kan nævnes vores gode spil i anden halvleg, ligesom vi formåede at kæmpe os tilbage i kampen, selvom vi spillemæssigt var helt væk i første halvleg. Desuden var der nogle spillere, der i særlig grad lyste op på holdet, her synes jeg Hjalte, Hyldal, Troels, Michael og Nelle var de spillere, der gjorde det særlig godt og var med til at trække hele holdet op.

Kampens spiller bliver da også en af de ovennævnte, og valget falder på Nelle. Nelle kom ind på et svært tidspunkt af kampen og var med sit gode spil i høj grad med til at vende kampen til vores fordel, så på den baggrund er det ikke svært at give ham den fortjente titel, som kampens spiller.

Træner Jakob Dyrman

Nyheder 16. april kl. 07:42
Fodboldskole i Aars IK - uge 27, 2024 Igen i år afholder Aars IK fodboldskole i skolernes sommerferie. Læs mere her...
Nyheder
15. marts kl. 10:50 Generalforsamling 2024 i Aars IK
Nyheder
06. februar kl. 08:44 Koncert i Messecenter Vesthimmerland
Nyheder
22. januar kl. 11:56 Generalforsamling Støtteforeningen for Kunstbanen i Aars - 2024