Første "rigtige" sejr i hus for herresenior 1

0-1 sejr i Bjerregrav

Så kom den første "rigtige" sejr i hus!

De to første runder i sæsonen var nemlig hurtig overstået for Aars IK's vedkommende, først trak Strandby IF deres hold fra puljen, dernæst meldte Viborg FF afbud aftenen før vi skulle spille hjemmekamp mod dem.

Det var derfor først fredag den 13. april at sæsonen for alvor startede for herresenior serie 3.1

Modstanderen var Hersom/Bjerregrav IF der allerede havde spillet 2 kampe i sæsonen, det havde resulteret i en sejr og et nederlag, forhåbentlig kunne Aars IK tilføje dem endnu et af dem.

Iflg. træner Allan Leander var det en kamp hvor Aars IK var spilstyrende hele første halvleg, og burde have været foran med et par stykker ved halvlegen, desværre var skarpheden og heldet ikke med Aars IK og derfor 0-0 ved pausen.

H/B kom bedre med i starten af 2. halvleg, men uden at blive farlige, her var de bagerste geledder fra Aars IK sikre i alle indgreb.

Aars IK fik igen greb om kampen og ca. et kvarter før tid er Rasmus Poulsen på pletten og scorer til 0-1. Kampen blev en rodet affære de sidste 10 minutter hvor H/B smider flere folk frem, men farlige bliver de aldrig.

Kampens spiller blev Michael Jørgensen, der med fremragende hovedspil og placeringsevne, satte en stopper for H/B's angribere.

Kampens spiller Michael Jørgensen (arkivfoto Centerlederen)

Nyheder 16. april kl. 07:42
Fodboldskole i Aars IK - uge 27, 2024 Igen i år afholder Aars IK fodboldskole i skolernes sommerferie. Læs mere her...
Nyheder
15. marts kl. 10:50 Generalforsamling 2024 i Aars IK
Nyheder
06. februar kl. 08:44 Koncert i Messecenter Vesthimmerland
Nyheder
22. januar kl. 11:56 Generalforsamling Støtteforeningen for Kunstbanen i Aars - 2024