Menu

Fodboldskolen er lige om hjørnet

image
20. juni 2019 kl. 21:53
Mandag uge 27 går det løs igen, der tilbydes igen frokostordning og morgenpasning.

Aars IK afholder igen i år DBU Fodboldskole, de første 80 pladser blev udsolgt og derfor åbnede klubben op for yderligere 16 pladser. Status lige nu er derfor 91 tilmeldte deltagere.

Du kan nå at købe en af de sidste 5 billetter HER - du ryger på venteliste i første omgang, men vi skal nok åbne for dig.

Mandag til Fredag i uge 27 vil der i tidsrummet kl. 9-15 summe af liv og aktiviteter på fodboldbanerne i Aars, hele 12 trænere vil sørge for at aktivere børnene med sjove fodboldaktiviteter.

Aars IK tilbyder igen i år en sund frokostordning til fodboldskolen, hvert år er der rigtig mange af deltagerne som benytter sig af tilbuddet, hvor Restaurant Messen v/Jørgen Odgaard har sammensat en lækker og sund menu. Der er altid rigeligt af det hele.

Der tilbydes også gratis morgenpasning for de deltagere der har brug for dette. Det kan give lidt udfordringer med transport til skolen når den først starter kl. 09.00. Så ved behov åbner klubhuset allerede kl. 06.00 hvor der også serveres gratis morgenmad indtil kl. 08.00

Som altid tages der også portrætfoto og holdbilleder på fodboldskolen, dette er noget som DBU står for. Deres fotografer farer rundt til alle landets fodboldskoler for at få billederne i kassen, og efterfølgende tilbydes de til deltagerne. Aars IK får besøg af fotografen mandag i uge 27