Menu

Hele Danmarks Frivillige - 2020

Torben Sauer "Hele Danmarks Frivillige" 2020

Torben Sauer vandt igår aftes prisen "Hele Danmarks Frivillige", som er en pris der uddeles af DBU i samarbejde med Arbejdernes Landsbank.

Torben Sauer yder en kæmpe indsats for Aars IK i samarbejde med de andre fantastiske pensionister i vores Bane / stadion udvalg.

Oveni prisen følger 15.000 kr. til Aars IK, hvor Torben kan bestemme hvad disse penge skal bruges på. Torben får udover dette også 2 billetter til en landskamp og landsholdstrøje.

Her under følger indstillingen af Torben:

Torben Sauer er Mr. Aars IK, han har været en vigtig del af klubben i rigtig mange år. Først som aktiv spiller, dernæst som formand i en årrække, formand for seniorudvalg, og nu som formand for vores flittige bane/stadion udvalg. Derudover stiller han tit op som frivillig når vi har brug for hjælp ved diverse klubarrangementer, koncerter, byfest osv.
Torben bruger utallige timer på at klippe baner og udenomsarealer, samt sørge for at græsbanerne løbende vedligeholdes. Vores medlemmer har nogen af de bedste baner i området. Gæsterne roser ofte vores baner/anlæg når de kommer for at spille fodbold. Torben vedligeholder også vores kunstgræsbane, her bruges også mange timer. Da kunstgræsbanen blev anlagt i 2016 var det Torben som var tovholder på at arbejdet forløb som det skulle.
Vi indstiller Torben pga. den imponerende ildsjæl han stadig er, trods en alder på 71 år er tempoet stadig højt, han yder en kæmpe frivillig indsats i klubben og har hele tiden forslag til hvordan klubben kan udvikle sig. Han følger samtidig klubbens hold tæt, både ved at møde op til kampene og ved at følge alle resultater via DBU app'en.
Vi indstiller også Torben på vegne af de personer han arbejder sammen med i baneudvalget, de yder alle en kæmpe indsats med at klippe baner, kridte baner, vedligeholde mål/net osv. Her er Torben en vigtig del som tovholder på at alle aftaler er på plads

Nyheder 16. april kl. 07:42
Fodboldskole i Aars IK - uge 27, 2024 Igen i år afholder Aars IK fodboldskole i skolernes sommerferie. Læs mere her...
Nyheder
15. marts kl. 10:50 Generalforsamling 2024 i Aars IK
Nyheder
06. februar kl. 08:44 Koncert i Messecenter Vesthimmerland
Nyheder
22. januar kl. 11:56 Generalforsamling Støtteforeningen for Kunstbanen i Aars - 2024
Nyheder
27. oktober kl. 08:46 Vinder af Årets Frivilligpris 2023 er Jan Poulsen

Sponsor Klubdragt Aars IK

Sponsor Trænerbeklædning Aars IK

Tøjsponsor Aars IK

Guldsponsor Aars IK

Sølvsponsor Aars IK

Bronzesponsor Aars IK

Tøjsponsor Ungdom Aars IK

Trøjesponsor Senior Aars IK

Bandesponsor Aars IK

Luk