image
07. juni 2018 kl. 23:03
Sejr og uafgjort mod to tophold

Damesenior har i de sidste par runder varmet godt op til fredagens lokalopgør mod Farsø/Ullits IK, kampstart er kl. 19.00

Det blev i forrige mandag til en flot 0-1 sejr over topholdet Viborg B67, det var deres kun andet nederlag i hele sæsonen.

Træner André Dalberg skriver om kampen mod B67:

Mandag aften 28/5 spillede Aars IK’s damesenior hold ude mod Viborg B67
En på forhånd svær kamp med flere små skader og en modstander der ligger i toppen. Vi gik ind til kampen med højt humør. Her skulle sammenhold, fællesskab og vilje, virkelig sætte sit præg på kampen.

Første halvleg bølgede frem og tilbage med flere flotte dueller centralt på banen. En halvleg uden de store chancer til begge hold. Det blev dog til en enkelt scoring af Katrine Kjærgaard med assist fra Amanda Strange.
Vi formåede at spille bolden godt rundt, ligge et højt pres og afvise dem defensivt. De havde enkelte ivrige spillere som gjorde det lidt svært for os og deres forsvar lukkede godt af.

I halvlegen lavede vi nogle ændringer som bla lukkede deres offensiv helt ned og fra start lagde vi et tungt pres på dem. Vi kom også frem til chancer.
Pga småskader og taktiske grunde, måtte vi skifte en del ud.
Spillere blev flyttet rundt på banen og fik nye opgaver. Det er her klub og træner er stolt af holdet. Alle bakkede op om ændringerne, alle ydede en stor indsats og kæmpede for holdet 100%

Kampen sluttede med en velfortjent 1-0 sejr. Pigerne tog ansvar, tænkte fodbold og tog initiativ.
Flot piger!!

Målscorer: Katrine Kjærgaard                          Kampens spiller: Anne Elgaard Hoff Lassen

Mandag den 4. juni blev det til en flot uafgjort på udebane mod Foulum IF der også er med i toppen af puljen, det endte 1-1 efter Aars havde bragt sig foran tidligt i kampen ved Signe Flindt. Desværre udlignede Foulum tidligt i anden halvleg, men Aars pigerne forsvarede sig godt i 2. halvleg og fik 1 point med hjem.

Målscorer Signe Flindt

Nyheder 16. april kl. 07:42
Fodboldskole i Aars IK - uge 27, 2024 Igen i år afholder Aars IK fodboldskole i skolernes sommerferie. Læs mere her...
Nyheder
15. marts kl. 10:50 Generalforsamling 2024 i Aars IK
Nyheder
06. februar kl. 08:44 Koncert i Messecenter Vesthimmerland
Nyheder
22. januar kl. 11:56 Generalforsamling Støtteforeningen for Kunstbanen i Aars - 2024