image
17. april 2018 kl. 17:18
Vildt comeback, 3 mål på 7 minutter.

Så kom der point på tavlen for Aars IK’s dameseniorhold.

Det skete i noget af en comeback-kamp af vores piger mod Viborg B67/NUGF, en chancerig kamp der sluttede 3-3. Kampen var dårlig fløjtet igang inden Viborg scorede til 1-0. Igen tager det tid for os at komme igang med kampen, vi blev presset, men ikke mere end at pigerne fik mere og mere styr på spillet. De spillede bolden godt rundt om modstanderne og pressede dem tilbage på banen. Desværre var heldet på deres side og de udnyttede deres chancer hvor vi misbrugte vores, det betød at stillingen ved halvleg var 0-3 til gæsterne, det var noget ufortjent og slet ikke det sande billede af 1. halvleg, men sådan er fodbold.

I halvlegen lavede vi nogle ændringer som gjorde at vi fik lagt endnu mere pres på modstanderen. Allerede efter få minutters spil i 2. halvleg fik vi, lidt heldigt, men meget fortjent reduceret til 1-3, da Malene Asbøl fik bolden skubbet det sidste stykke ind over stregen. Det gav spillerne endnu mere tro på tingene, de spillede bolden flot rundt, vandt nærkampe, holdte et højt pres og defensivt lukkede de helt af. Så allerede minuttet efter reduceringen til 1-3 blev det til 2-3 da Signe Flindt sparkede bolden i kassen. Der gik kun yderligere 5 minutter inden bolden igen lå i nettet, denne gang var det et meget flot frisparksmål fra Katrine Kjærgaard.

Derefter sad vi godt på spillet, men fik ikke udnyttet vores chancer og i de sidste 10 min. kom der gummiben, nervøsitet blandt spillerne og Viborg lagde et tungt pres på os. Det var ikke godt ved trænerens nerver, men pigerne kæmpede kollektivt til det sidste og viste igen at vi er på rette vej. Uanset hvor langt nede vi er, hvor sort det ser ud, så imponerer pigernes vilje, evner og sammenhold. De lader sig ikke slå ud, men rejser sig som et hold. Så bliver man stolt som træner og det kan pigerne også være. Tak for støtten på stadion, den betyder meget for holdet. Vi ses snart igen og husk at de unge og børn er velkommen, også ved vores “bænk” .

Målscore: Malene, Flindt og Kjærgaard.

Kampens Spiller: Flindt

Næste kamp er torsdag d 19/4 kl 19.00 ude mod Foulum

Hilsen træner André

Målscorerne for Aars IK: Malene Asbøl, Signe Flindt (også kampens spiller), samt Katrine Kjærgaard.

Nyheder 15. marts kl. 10:50
Generalforsamling 2024 i Aars IK I henhold til vedtægternes §6 indkaldes der hermed til ordinær generalforsamling i Aars IK. Læs mere her...
Nyheder
06. februar kl. 08:44 Koncert i Messecenter Vesthimmerland
Nyheder
22. januar kl. 11:56 Generalforsamling Støtteforeningen for Kunstbanen i Aars - 2024