Kedeligt 0-2 nederlag til Aars IK Damesenior

image
16. maj 2018 kl. 19:32
Flot 2. halvleg, men desværre uden skarpheden.

Det blev desværre til endnu et kedeligt nederlag imod Hersom/Bjerregrav, denne gang på 2-0. Det var tydeligt, at de havde fået af vide de skulle presse højt og angribe alt. Vores 1. halvleg blev meget rodet og vi havde svært ved at få gang i vores spil. På trods af deres høje og konstante pres, som fik tvivlen frem i os, så holdt vi dem fra de store chancer, men de fik desværre scoret en enkelt gang inden pausen.

I pausen kom vi ud med vores frustationer, så ringe var det dog heller ikke i 1. halvleg, men vi var enige om at der skulle forbedringer til i 2.halvleg. Det var derfor et helt andet hold der var på banen i de sidste 45 minutter, pigerne fandt deres spil i store perioder af halvlegen. Vi spillede seriøst fodbold og kom til flere store chancer, men kendetegnet for sæsonen, vi mangler skarphed og en smule held. Det havde H/B til gengæld og de scorer til 2-0 som blev kampens resultat. Det var dog en fantastisk flot 2 halvleg af Aars IK pigerne. Der blev løbet mange meter, flere vundne nærkampe og en defensiv der kæmpede røven ud af bukserne Kampens spiller blev delt mellem: Johanne Dam og Karoline Carøe.

Næste kamp mandag d 28/5 ude mod Viborg B67/ NUGF. Vi er Aars IK, vi kæmper videre.

Træner André Dalberg

Kampens spiller Karoline Carøe, vi har desværre ikke noget spillerfoto af Johanne Dam (endnu).

Nyheder 16. april kl. 07:42
Fodboldskole i Aars IK - uge 27, 2024 Igen i år afholder Aars IK fodboldskole i skolernes sommerferie. Læs mere her...
Nyheder
15. marts kl. 10:50 Generalforsamling 2024 i Aars IK
Nyheder
06. februar kl. 08:44 Koncert i Messecenter Vesthimmerland
Nyheder
22. januar kl. 11:56 Generalforsamling Støtteforeningen for Kunstbanen i Aars - 2024