Serie 2 Aars IK - DVIF 1-1 den 15.10.2016

17. oktober 2016 kl. 10:25
Fight og spil skal forbedres i de to sidste kampe.

Serie 2 Aars IK mod Doense 1-1

Kampens resultat blev desværre for os uafgjort, et resultat vi bestemt ikke kunne bruge til særlig meget, i det Doense var en direkte konkurrent i nedrykningsspillet.

Selve kampens forløb blev præget af mange fejlkendelser, men her blev både Aars og Doense snydt. I første halvleg skulle Leo's direkte modstander have haft det røde kort, og i anden halvleg blev vi snydt for et straffespark. Havde det kampafgørende betydning de fejlkendelser, ja selvfølgelig havde det jo det. Men omvendt oplevede vi så også, at få en fejlkendelse med os, da Doense scorede til 1-2 fik de en fejlagtig offsidekendelse, som var en klar kompensation for deres mål til 0-1, hvor der var klart offside. Så ja dommeren var kampafgørende, men den gik begge veje. Det der for os at se ikke var godt nok, er at vi ikke kæmper hårdt nok for tingene, nu når vi får noget modgang, hvilket vi i den grad, har haft rigeligt af. Ind imellem flyder spillet rigtig godt, men når det ikke gør det, som mod Doense så bør vi kæmpe noget bedre, især da vi går på banen i anden halvleg, ser det bare ud til at Doense vil det mere end os. Det er først da vi kommer bagud med 0-1, og at vi efterfølgende spillede 3-3-4 (ja du læser rigtigt, vi spillede med fire angribere) vi for alvor kommer tilbage i kampen.

Vi får udlignet til 1-1 ved Mads Rask, der modtager en bold i dybden, og Mads runder så målmanden, for at sparke bolden ind i et tomt mål. Efterfølgende er kampen åbnet total op, vi går efter endnu et mål, men sadler om til 3-4-3. Og her må man sige, at det sagtens kunne have endt med en sejr til et af holdene.

Af positive ting kan siges, at vi kommer frem til rigtig mange dødbolde på Doenses banehalvdel især hjørnespark, som vi har omkring 7-8 af. Det negative er imidlertid, at vi får ALT for få lette mål, jeg tror kun vi har scoret på 2 ud af 60 hjørnespark, hvilket bestemt ikke er imponerende. Spillet med bolden kommer aldrig til at flyde mod Doense, men omvendt er det udmærket kæmpet tilbage i en ellers håbløs kamp, som vi leverer på dagen.

Udfordringen i de næste par kampe bliver at folk forstår vigtigheden af kampene, og finder sin indre kriger frem, ligesom vi naturligvis altid vil forsøge, at få vores spil med bolden til at blive bedre.

Kampens spiller deles mellem to spillere, der viste et højt niveau i forhold til fight, derfor deles titlen mellem Morten Neve og Marthin Worsøe.

Træner

Jakob Dyrman

Nyheder 16. april kl. 07:42
Fodboldskole i Aars IK - uge 27, 2024 Igen i år afholder Aars IK fodboldskole i skolernes sommerferie. Læs mere her...
Nyheder
15. marts kl. 10:50 Generalforsamling 2024 i Aars IK
Nyheder
06. februar kl. 08:44 Koncert i Messecenter Vesthimmerland
Nyheder
22. januar kl. 11:56 Generalforsamling Støtteforeningen for Kunstbanen i Aars - 2024