Menu

Serie 2 Aars IK - Strandby IF 1-2 den 22.10.2016

24. oktober 2016 kl. 23:38
Aars IK tæt på nedrykning

Serie 2 Aars IK mod Strandby IF 1-2

Man må sige, at der var stor forskel på de to holds skarphed i begge ender af banen, med Aars som den klart mindst farlige part.

Symptomatisk for hele vores sæson var kampen mod Strandby også en rutschebanetur, hvor vi fra starten af kampen ville lægge et stærkt pres på Strandbys bagkæde, ved at spille dybe bolde ned bag dem. Det lykkedes faktisk rigtig mange gange, men desværre for os, så var skarpheden ikke med os i en kamp, hvor chancerne var kæmpe store til os.

Nederlaget betyder samtidig at det bliver tæt på en mission impossible i den sidste spillerunde, i forhold til at redde livet i serie 2. Her skal skal vi nemlig være afhængige af at Doense taber til B52, der ikke har mere at spille for, og at Strandby sætter point til i deres sidste kamp, mens vi naturligvis selv skal vinde over Nørager ude, som vi i den grad har revanche tilgode mod. På den baggrund peger pilen i høj grad mod en nedrykning til serie 3, som det jo efterhånden har gjort et stykke tid. Derfor er det så ærgelig, eller dårligt om man vil, at vi ikke selv er herre over vores skæbne i den sidste spillerunde, da vi tabte til Strandby, i det der for os kan kaldes de store chancers kamp.

Vores enlige mål blev scoret af René Gundersen, som sammen med Mads Rask i angrebet gjorde en rigtig god figur, i den tid han havde sine kræfter i behold. Gundersen og Rask passer fint sammen i den konstellation. Men det var ikke kun angrebet der pressede godt på, det gjorde hele holdet, og her synes jeg at både centrale spillere i midtforsvarer og på midtbanen, samt kanter og backs, spillede og kæmpede rigtig flot. Derfor er det også så meget desto værre, at vi har misset en gylden chance for at komme tilbage på sporet. Det spor skal vi nok finde igen, men om det bliver i indeværende sæson er bestemt ikke sikkert.

Tabte vi så fortjent? Jeg havde diskussionen med Strandbys træner (Jens Bojer), der ikke mente at det var fortjent, at de vandt! Hmm jeg er uenig deri, hvilket jeg også sagde til ham efter kampen. Det handler om at være skarpe i begge ender af banen, og her var Strandby bare skarpere, så set ud fra det perspektiv, var det naturligvis fortjent, at de vandt. Om manglen på skarpheden så skyldtes en rigtig god keeper præstation, eller det simpelthen var for dårligt afsluttet af os, er i teorien ligegyldigt - altså i teorien!

I den sidste kamp ude mod Nørager går vi selvfølgelig efter at få de tre point, også sætte vores lid til, at de andre resultater flasker sig, andet vil jo være uholdbart. Det betyder også, at vi måske vil gå markant anderledes til kampen mod Nørager end vi er vandt til!

Kampens spiller for Aars IK skal gives til Malle og Kragelund, der gjorde en rigtig god indsats på den centrale midtbane, så velfortjent at de løber af med titlen.

Træner

Jakob Vium Dyrman

 

Nyheder 16. april kl. 07:42
Fodboldskole i Aars IK - uge 27, 2024 Igen i år afholder Aars IK fodboldskole i skolernes sommerferie. Læs mere her...
Nyheder
15. marts kl. 10:50 Generalforsamling 2024 i Aars IK
Nyheder
06. februar kl. 08:44 Koncert i Messecenter Vesthimmerland
Nyheder
22. januar kl. 11:56 Generalforsamling Støtteforeningen for Kunstbanen i Aars - 2024
Nyheder
27. oktober kl. 08:46 Vinder af Årets Frivilligpris 2023 er Jan Poulsen

Sponsor Klubdragt Aars IK

Sponsor Trænerbeklædning Aars IK

Tøjsponsor Aars IK

Guldsponsor Aars IK

Sølvsponsor Aars IK

Bronzesponsor Aars IK

Tøjsponsor Ungdom Aars IK

Trøjesponsor Senior Aars IK

Bandesponsor Aars IK

Luk