Menu

Serie 4 Aars IK - Kvik IF 3-2 den 22.10.2016

24. oktober 2016 kl. 23:49
Aars IK kom flot igen

Kampreferat: Aars - KVIK

Med oprykningen i hus kunne man frygte hvorvidt indstilling og fokus var tilstrækkeligt tilstede til sæsonens sidste hjemmekamp imod KVIK. Grundet nogle skader og afbud fik vi igen testet bredden i truppen, men heldigvis kan vi konstatere at vi i klubben har mange spillere, som har niveau til serie 4

I truppen befandt sig blandt andet fire målmænd. Thomas Sloth Larsen, med handskerne på, og Jonas Sloth, Mathias Frederiksen og Simon Lund Poulsen som markspillere. Derudover havde vi et overtal af offensive spillere, hvilket kunne have udfordret os i løbet af kampen. Men trænerens bange anelser blev gjort til skamme. Folk gjorde det rigtig godt på nye positioner og der blev arbejder stenhårdt over hele linien.

Rutinerede Plov og en til kampens anledning disciplineret Nelle Bach spillede en god kamp sammen med Nareshan og Jacob på hver deres back. Senere gjorde Kalle også comeback i bagkæden efter en skade.
Rasmus Lund Poulsen og Morten Bøgh Sørensen skal have særlig ros herfra, da de spillede en rigtig god kamp sammen på den centrale midtbane, hvilket de begge krydrede med et mål hver. Per Møller og Simon Lund Poulsen dannede en, som forventet, farlig og dynamisk frontduo, mens "Terndrup's værste mareridt" Jeppe Nymand, Frederiksen x 2 og en overraskende hurtig, udholdende og stærkt spillende Jonas Sloth på skift varetog kanterne.

I en lige kamp kom vi foran 1-0 efter ca 55 minutters spil, da Per Møller snører en mand og spiller bolden på tværs til boksspilleren Simon L.P., som sikkert sender bolden i kassen. Simon's efterfølgende jubelscene går over i historien, som den vel nok mest ensomme af sin slags - det må tilskrives at de øvrige holdkammerater ikke havde luften til at jagte ham hele vejen op til modsatte hjørneflag


Efter 75 min. fik Rasmus et tyndt gult kort og inderfor de følgende 10 min scorer KVIK to gange.

Bagud 1-2 til sidst må spillerne roses for at finde gejst og energi frem. Først scorer Bøgh flot med venstrebenet - den blev følt hele vejen ind. I sidste minut får vi et frispark, og overtid plus Nymand giver normalt succes. United havde "Fergie-time" mens vi i Aars har "Nymand-time". Det ved Nymand selvfølgelig udmærket selv, da han langt fra er den beskedne type. Han stiller sig op i Ronaldo-positur med let spredte ben og sender et projektil direkte mod mål. Han rammer dog bolden skævt og skuddet bliver i stedet et indlæg, som Møller tager flot ned med kind/skulder. Han sparker derefter bolden på stolpen, hvilket Rasmus hurtigt opfatter. Han samler bolden op og sender returen i kassen til 3-2 sejr til de røde.

Kort efter fløjter dommeren af og vi tager alle tre point. Stærkt af alle 14 mand der deltog i dagens kamp - det var en rigtig god indsats i størstedelen af kampen.
Sidste turneringskamp er på lørdag kl 15:30 på kunstgræsbanen i Farsø

Inzaghi

 

Nyheder 16. april kl. 07:42
Fodboldskole i Aars IK - uge 27, 2024 Igen i år afholder Aars IK fodboldskole i skolernes sommerferie. Læs mere her...
Nyheder
15. marts kl. 10:50 Generalforsamling 2024 i Aars IK
Nyheder
06. februar kl. 08:44 Koncert i Messecenter Vesthimmerland
Nyheder
22. januar kl. 11:56 Generalforsamling Støtteforeningen for Kunstbanen i Aars - 2024
Nyheder
27. oktober kl. 08:46 Vinder af Årets Frivilligpris 2023 er Jan Poulsen

Sponsor Klubdragt Aars IK

Sponsor Trænerbeklædning Aars IK

Tøjsponsor Aars IK

Guldsponsor Aars IK

Sølvsponsor Aars IK

Bronzesponsor Aars IK

Tøjsponsor Ungdom Aars IK

Trøjesponsor Senior Aars IK

Bandesponsor Aars IK

Luk