Menu

Serie 4 Aars IK - Ranum/Overlade IK Vest 3-0 den 08.10.2016

09. oktober 2016 kl. 20:34
Serie 4 på sejrskurs igen og tæt på oprykning.

Så kom vi tilbage på sejrsporet efter en fortjent 3-0 sejr hjemme over Ranum. Eneste fodnote må være at sejren var ALT for lille.

Ranum har et enkelt nærgående forsøg efter ca 65 min men ellers kommer de ikke frem til noget specielt. Vores bagkæde med Jacob, Kenni, Nelle, Toby og Thomas Sloth afviste de ting som kom i nærheden af vores felt. Derudover var både Lau og Hjort vigtige bølgebrydere på midtbanen, hvor de fik erobret en masse bolde mens de fik spillet bolden hurtigt videre efterfølgende. 

Længere fremme af banen hyggede Sigv, Møller og Rasmus sig med al den plads man kunne tænke sig. Vi havde forholdsvis nemt ved at spille bolden rundt og kom også til mange chancer. Efter halvlegsføring på 2-0 skulle vi dog helt hen til 70. minut inden vi lukker kampen til 3-0.

Møller behandler Jacob's fine fremlægning efter fortjeneste, da han piller bolden ned og sparker den fladt i kassen. Efterfølgende spiller vi Ranum tynde, da Sigv trækker ind i banen og spiller Møller fri i dybden. Uselvisk spiller han bolden på tværs til en fri Rasmus som sparker bolden de sidste meter ind over stregen. 
Frederiksen lukker kampen til 3-0. Bøgh føler bolden over Ranum forsvaret hvorefter Frederiksen tager bolden ned og sparker den sikkert ind.

Vi havde flere chancer til yderligere scoringer, men forhåbentlig at målene gemt til på lørdag, hvor vi med en udesejr over Vindblæs kan rykke op 

Inzaghi

 

Nyheder 16. april kl. 07:42
Fodboldskole i Aars IK - uge 27, 2024 Igen i år afholder Aars IK fodboldskole i skolernes sommerferie. Læs mere her...
Nyheder
15. marts kl. 10:50 Generalforsamling 2024 i Aars IK
Nyheder
06. februar kl. 08:44 Koncert i Messecenter Vesthimmerland
Nyheder
22. januar kl. 11:56 Generalforsamling Støtteforeningen for Kunstbanen i Aars - 2024
Nyheder
27. oktober kl. 08:46 Vinder af Årets Frivilligpris 2023 er Jan Poulsen

Sponsor Klubdragt Aars IK

Sponsor Trænerbeklædning Aars IK

Tøjsponsor Aars IK

Guldsponsor Aars IK

Sølvsponsor Aars IK

Bronzesponsor Aars IK

Tøjsponsor Ungdom Aars IK

Trøjesponsor Senior Aars IK

Bandesponsor Aars IK

Luk