Serie 3.1 Aars IK - Foulum IF 1-2 den 23.09.2017

image
18. november 2017 kl. 22:14
Kampreferat

Aars IK - Foulum 1-2

Andet nederlag i træk blev en realitet og vores sæson begynder nu for alvor at minde om forårets ditto. Både i forhold til en rigtig god start også desværre et sammenbrud, der især skyldes alt for mange skader på holdet. Igen mod Foulum fik vi en skade, så vi nu er oppe på 6 mand, der er ude med skader. Det drejer sig blandt andet om hele vores forsvar på 4 mand, der er væk, og som ikke kommer tilbage lige med det samme. Det gælder også holdets topscorer Rasmus Poulsen, som så heldigvis forventes tilbage på holdet allerede i næste kamp hjemme mod Borup.

Kampen mod Foulum blev indledningsvist dårlig fra vores side, vi var for stationære i angrebet ligesom usikkerhed med vores boldomgang var markant. De kom til nogle store chancer og kun godt målmandsspil af Simon Poulsen forhindrede dem i at komme på 0-1 efter 30 sekunder.

Først da vi skiftede folk rundt på nye positioner, kom vi ind i kampen. I pausen blev vi således enige om at lægge første halvleg langt væk i gemmerne, også ellers koncentrere os om at tage teten i anden halvleg. Det synes jeg også, at vi formåede fra starten af anden halvleg, men alligevel var det Foulum, der fik scoret på en situation, hvor to Aarsspillere fik sparket store lufthuller, så Foulum derfor let kunne score til 0-1. Vi kørte efterfølgende fint på og Hjalte Norup burde have bragt balance i regnskabet, da han flot gled igennem deres forsvar, men alene med målmanden afsluttede han desværre ikke særlig godt.

Vi fik dog flere chancer, blandt andet unge Andreas Sørensen var meget tæt på at udligne kort før tid. I kampens sidste minut fik vi så tilkendt et straffespark, da en af Foulums spillere tog bolden med hånden i feltet, hvilket også betød at han fik en ti minutters udvisning. Anfører Hangeland scorede til 1-1, og med kun dommerens tillægstid tilbage beordrede jeg holdet frem for at satse på en ekstra scoring, i det Foulum jo var en mand i undertal. Herefter sker så det mest utænkelige, at Foulum får bragt sig i en kontra og langt inde i overtiden bragt sig på 1-2 til kampens resultat.

I bagklogskabens klare lys skal der naturligvis peges fingre af den situation, der bliver skabt så de kan score til 1-2. Og jeg skal være den første til at tage ansvaret, for det var min suveræne beslutning om, at vi skulle satse på at score et sejrsmål. Viborg Søndermarken havde vundet dagen før og var således tre point foran os, og da Foulum var nede med en mand, og vi havde momentum, tog jeg en beslutning om at satse på en sejr. Det lykkedes som bekendt ikke, og derfor er der ingen tvivl om, at det er mit ansvar det der skete. Havde det lykkedes ville det også være mit ansvar, og derfor skal jeg nok være mand til at indrømme min fejl når tingene ikke lykkedes, som sagt hermed gjort.

Nu er løbet jo ikke kørt for os, for der resterer mange kampe endnu, men det ser unægteligt svært ud for os, fordi vi er nede med 6 mand, der alle har været faste på førsteholdet. Det betyder ikke at vi har givet op tværtimod, men vi må også være realistiske også ellers tage en kamp ad gangen og lade være med at fokusere på stillingen. For når man pludselig for anden sæson i træk mister 6 mand efter halvdelen af sæsonen er spillet, så giver det ingen mening at se langt frem i kampprogrammet, men derimod netop nøjes med at fokusere på næste kamp.

Kampens spiller for Aars IK deles mellem to mand, der i særlig høj grad tog et ansvar, da det så meget sort ud. Det er Hjalte Norup og Mioo Hathaw, der begge gik forrest og arbejdede benhårdt for at vi kunne komme tilbage i kampen. Så tillykke med titlen til de to

Træner Jakob Dyrman

Nyheder 15. marts kl. 10:50
Generalforsamling 2024 i Aars IK I henhold til vedtægternes §6 indkaldes der hermed til ordinær generalforsamling i Aars IK. Læs mere her...
Nyheder
06. februar kl. 08:44 Koncert i Messecenter Vesthimmerland
Nyheder
22. januar kl. 11:56 Generalforsamling Støtteforeningen for Kunstbanen i Aars - 2024