Serie 3.1 Aars IK - VFF 3-0 den 07.09.2017

image
18. november 2017 kl. 21:54
Kampreferat

Aars IK vs Viborg FF 3-0

Overskriften på kampen burde nok have været feltlazarettet eller noget i den dur, for det var jo helt vildt så mange skader, vi fik i den kamp. Hangeland og Rasmus kom på skadestuen, Hjalte forvred sin fod efter 5 minutters spil, Hjorth blev lyskenskadet, måtte udgå, men blev nødt til at gå ind på banen igen, da Rasmus skulle på skadestuen. Simon Lyngsø skulle have været ude kort efter pausen på grund af en skade, men han måtte fuldføre kampen i stedet for. Jonas Frederiksen fik en forstrækning, men også han måtte blive på banen.

Selve kampen greb vi anderledes an end tidligere. Vi ville blæse til angreb med det samme, og det synes jeg egentligt også vi lykkedes fint med. I det opbyggende spil var det især bemærkelsesværdigt, at midtbanen var meget dynamisk, så selvom Viborg også ville op for at presse os, så var det hele tiden muligt at spille os ud af deres pres.

Efter ca. 20 minutter fik vi scoret det første mål. Vi brød en kontra fra Viborg, bolden blev spillet hurtigt op på Hangeland, der hurtigt vendte sig om. Han så, at Rasmus var klar til at løbe dybt, og derfor spillede han Rasmus helt fri med en bold ned bag deres forsvar. Målmanden stormede ud af målet, og Rasmus driblede let forbi ham, hvorefter han kunne trille bolden ind i et tomt mål.

Efter ca. 30 minutters spil kom vi så på 2-0, og igen var det Rasmus, der fik scoret. Målet kom efter et indlæg, og i første omgang så det ud til at Hangeland evt. skulle få scoret. Han fik dog ikke ordentligt ram på bolden, og den strøg derfor hen til Rasmus, der kunne hamre bolden ind i kassen. I slutningen af første halvleg fik vi også annuleret et mål for offside, en fejlkendelse af de store må man sige.

I anden halvlegs start begyndte vi så at blive ramt hårdt af skader, og det betød, at vi kom til at spille lidt mere på en stram organisation. Vi fik dog et par chancer og Rasmus Poulsen kunne med lidt mere skarphed godt have scoret en gang mere. I takt med diverse skader, fik vi endnu engang sat unge U19-spillere i scene. Robert Stubberup kom ind til sin anden kamp på førsteholdet, og han leverede igen en rigtig god indsats på den centrale midtbane. Til dagens kamp havde vi også taget en anden upcumming man med i form af Andreas Sørensen, ligeledes fra U19-holdet. Og Andreas fik i den grad vist sig frem som en yderst farlig, pågående og hurtig angriber. Ingen tvivl om at Andreas går en stor fremtid imøde som angriber på klubbens førstehold. Desværre fik Andreas så ikke lov til at spille angriber i særlig lang tid, da vi på grund af skader blev nødt til at lade ham spille højre kant.

I slutningen af kampen fik vi så sat trumf på, da Rasmus Poulsen scorede sit tredje mål, og dermed kunne han for anden gang i denne sæson føje et hattrick på sin goalgetter liste. Mioo kørte rundt med Viborgs højreforsvarsside. Og efter bandespil med Jonas Frederiksen, centrede Mioo en cutback til Rasmus Poulsen, der gled ind i bolden og fik skubbet den ind i mål. I samme moment skete det så, at Rasmus' finger gik af led, og han måtte tage på skadestuen i Farsø, hvor han kunne gøre vores anfører selskab i venteværelset.

Alt i alt var det en fortjent sejr vi fik, og alle spillere leverede en super god indsats. Særligt vil jeg dog fremhæve Inzaghi, der på trods af en skade forblev på banen, og var en vigtig mand til at samle holdet, da vi løb ind i de mange skader. Derudover skal Rasmus Poulsen selvfølgelig fremhæves, da han scorede tre mål. Det bliver således også Rasmus, der får titlen som man og the match.

Træner Jakob Dyrman

Nyheder 16. april kl. 07:42
Fodboldskole i Aars IK - uge 27, 2024 Igen i år afholder Aars IK fodboldskole i skolernes sommerferie. Læs mere her...
Nyheder
15. marts kl. 10:50 Generalforsamling 2024 i Aars IK
Nyheder
06. februar kl. 08:44 Koncert i Messecenter Vesthimmerland
Nyheder
22. januar kl. 11:56 Generalforsamling Støtteforeningen for Kunstbanen i Aars - 2024