image
18. november 2017 kl. 22:35
Kampreferat

Viborg FF mod Aars IK 2-2

Resultatet af kampen betød, at vores chance for oprykning er glippet. Det forventes, at Foulum vinder over bundholdet NUGF i den sidste kamp, hvorfor vi ikke har noget som helst at spille for i den sidste kamp.

Kampen mod Viborg var præget af en meget kraftig vind, der gav Viborg medvind i første halvleg. Det betød, at de kunne true vores bagrum med dybe løb. Vi havde svært ved at spille os ud af det pres de lagde i første halvleg, godt hjulpet på vej af vinden. Og indimellem må jeg bare sige, at vi  havde svært ved at acceptere, at første halvleg bare skulle være en primitiv forsvarskamp, vinden taget i betragtning. På trods af vinden kom vi bedst fra start. Det udmøntede i et forsøg fra Rasmus, der flot kombinerede igennem deres forsvar med hjælp fra Mioo. Desværre fik Rasmus ikke nok fart på afslutningen, som let kunne cleares af deres forsvar på mållinjen. Viborg FF fik så scoret til 1-0, da vi ikke fik clearet et indlæg langt nok væk, som en Viborg spiller hurtigt var over for så at hamre bolden i mål.

Vi fik rejst os fint efter den skuffelse, endnu engang kombinerede vi fint igennem deres forsvar i venstre siden, hvorefter en bold blev serveret til en helt fri Rasmus Poulsen, som ramte bolden helt forkert, og derfor sparkede han forbi mål. Men Rasmus skulle kort efter revanchere sig, da han scorede på et hovedstød, efter hjørnespark fra Mioo. Rasmus drejede flot bolden ind i modsatte hjørne til udligning 1-1. Det så derefter ud til, at vi ville bringe os i front i forhold til spil og chancer, men en forsvarsfejl på en clearing helt nede fra deres målmand, gav dem mulighed for at score til 2-1, som også var pausestillingen.

I pausen talte vi om, at det ville være os, der naturligt trykkede på, i og med at vinden havde så stor en betydning for presspillet. Og ganske rigtigt så var Viborg meget sjældne gæster på vores banehalvdel i anden halvleg. Vi startede anden halvleg meget aggressivt, og derfor blev det stort set et spil til et mål i hele anden halvleg. Vi kreerede chancer på stribe, Nuggi havde mange, det samme havde Rasmus også var der en masse bolde, som dumpede ned i deres målfelt, men som de var heldige med at få clearet i sidste sekund, før vi kunne hamre bolden ind i kassen. Og flere gange stod deres målmand i vejen, hvor det netop var en Aarsmand, der havde sidste fod på bolden. Rasmus blev noteret for sin anden scoring, da han blev spillet total fri midt for mål, og her svigtede han ikke. Kort før tid fik Rasmus så en kæmpe mulighed for at afgøre kampen til vores fordel, da han lidt ude i højre side af feltet havde tid til at sparke bolden hårdt over mod det lange hjørne. Det gjorde Rasmus, men her må man bare desværre konstatere, at deres keeper hev en feberredning frem. Det betød, at vi måtte tage til takke med 2-2, som så reelt blev et farvel til oprykningsdrømmen.

Kampens spiller for Aars IK går til Hjalte Norup, der gik forrest i enhver situation, og som kæmpede til det sidste for at få en sejr hjem. Det gjorde alle spillerne naturligvis, og der kan ikke sættes en finger på deres indstilling og evner til at spille sig til store chancer, men det er klart, at vi manglede skarphed i de afgørende situationer forsvarsmæssigt såvel som angrebsmæssigt.

Jeg vil takke af for nu, og ellers give den ny træner mulighed for at sætte sit præg på holdet i den kommende sæson. Dette blev således mit sidste skriv, for jeg kommer ikke til at skrive om den sidste kamp.

Derfor vil jeg bare slutte af med at sige pøj pøj med de kommende sæsoner, også glæder jeg mig til at tilgå en anden rolle i Aars IK regi.

De bedste hilsner til jer alle

Jakob Dyrman

Nyheder 16. april kl. 07:42
Fodboldskole i Aars IK - uge 27, 2024 Igen i år afholder Aars IK fodboldskole i skolernes sommerferie. Læs mere her...
Nyheder
15. marts kl. 10:50 Generalforsamling 2024 i Aars IK
Nyheder
06. februar kl. 08:44 Koncert i Messecenter Vesthimmerland
Nyheder
22. januar kl. 11:56 Generalforsamling Støtteforeningen for Kunstbanen i Aars - 2024