Serie 3.1 Viborg Sdrm - Aars IK 1-0 den 16.09.2017

image
18. november 2017 kl. 22:08
Kampreferat

Viborg Søndermarken vs Aars IK 1-0

Sæsonens første nederlag er en realitet og det var ikke os der spillede bedst i en kamp, hvor vi var mærket af vores topscorer Rasmus Poulsens fravær, og samtidig manglede forsvarsspiller Simon Hedehus.

Kampen startede ellers med en stor chance til os, da unge Andreas Sørensen fik vristet sig forbi en meget fysisk spillende midterforsvar fra Viborg, men alene med målmanden brændte Andreas desværre. Kort tid efter var det så Viborgs tur til brænde en stor chance, da de fra nært hold skød over mål.

Kampen bølgede egentlig fint frem og tilbage i forhold til chancer, og da Andreas endnu engang, kom foran den samme midterforsvar, blev han sparket ned lige foran dommeren. Alle regnede med et frispark og direkte rødt kort til deres forsvarsspiller, men dommeren ikke så meget som fløjtede for frispark. Højlydte protester blev naturligvis råbt ind til dommeren, men som altid hjælper de naturligvis ikke i en allerede afgjort situation.

Viborg begyndte stille og roligt at vinde overtaget i kampen, og samtidig med at vores pasningsspil til tider mindede om et lilleput c-hold, så måtte vi begynde at koncentrere os om at forsvare og kæmpe hårdt. Det hårde pres de lagde på os betød, at vi måtte skifte på en række pladser, og det fik vores defensiv til at blive lidt bedre. Til gengæld kom vi så til at tabe terræn på midtbanen, og den vandt vi aldrig rigtig tilbage i løbet af den resterende del af kampen.

I anden halvleg sadlede vi om, så Kasper Hyldal kom en tand ned på den centrale midtbane, hvilket betød vi fik lidt bedre fat defensivt. Men offensivt lod vi så Andreas alene på toppen, og det er bare en svær position at spille, især når man som første års U19-spiller skal tage kampen om mod fire forsvarsspillere. Men man må sige at Andreas arbejdede ufortrødent, og selvom han ikke fik scoret, viste han også i denne kamp sit store potentiale frem. Et par gange kunne Kasper Hyldal med lidt hurtigere aktioner have iscenesat Andreas med nogle dybe bolde, men det var ikke dagen, hvor det skulle lykkes.

I slutningen af kampen begyndte det så at styrtregne, og Viborg havde et par gange testet vores forsvar med nogle dybe løb i deres højre angrebsside. Og ca. 5 minutter før tid kom de så igennem. Efter et forsøg på at spille bolden på tværs i feltet helt nede ved baglinjen modtog en Viborg-spiller bolden, som han spillede tilbage til en spiller der stod på baglinjen og dermed i en stor offsideposition. Spilleren på baglinjen modtog som sagt bolden og centrede den ind foran til en Viborg-spiller, der sparkede bolden i mål. Igen så dommeren hvad der skete, men igen lod han fløjten forblive tavs. Der skal selvfølgelig være plads til fejl fra dommerens side, men det er meget ærgerligt når det får kampafgørende betydning, det var uforståeligt at han ikke fløjtede offside i situationen.

Med 5 minutter tilbage af kampen satsede vi så alt, og i to omgange var det ret tæt på at Nuggi fik scoret til 1-1, og i det allersidste minut havde Jonas Frederiksen chancen for at sparke bolden ind til 1-1, men i stedet for valgte han at lægge bolden på tværs i en klump af spillere. Det er jeg sikker på, at han aldrig gør mere.

1-0 til Viborg blev kampens resultat, og det var da også det bedste hold der vandt, men omvendt er det meget frustrerende at kampen afgøres på føromtalte måde

Kampens spiller for Aars IK blev René ”Nuggi” Petersen, der igen spillede en fremragende kamp!

Til næste kamp bliver det afgørende at Rasmus Poulsen er fit efter sin skade, hvilket vi satser hårdt på, ligesom vi manglede Simon Hedehus. Vi håber begge spillere er 100% klar når vi på lørdag kl. 15.00 møder rækkens nr. 2 Foulum hjemme i Aars.

Træner

Jakob Dyrman

Nyheder 15. marts kl. 10:50
Generalforsamling 2024 i Aars IK I henhold til vedtægternes §6 indkaldes der hermed til ordinær generalforsamling i Aars IK. Læs mere her...
Nyheder
06. februar kl. 08:44 Koncert i Messecenter Vesthimmerland
Nyheder
22. januar kl. 11:56 Generalforsamling Støtteforeningen for Kunstbanen i Aars - 2024