Menu

Indmeldelse Aars IK

Ved indmeldelse vælg din årgang/afdeling herunder.

For nye spillere er der 3 gratis prøvetræninger inden man skal indmelde sig og betale kontingent. Derefter opkræves kontingentet automatisk fra klubben som fremsender betalings link til den e-mail adresse som spilleren blev registreret med ved indmeldelse. For at være medlem i Aars IK, skal du være tilmeldt vores automatiske kontingentopkrævning.

Kontingentsatsen er halvårlig og opkræves dels i februar-april og dels i august, alt efter hvilke årgange det drejer sig om.

Indendørs fodbold/futsal er inkluderet i kontingentet. 

Alle rækkerne fra U5 til U17 modtager et personlig Adidas spillersæt når de har betalt kontingent. Dette spillersæt skal de have med til alle kampe, men ellers kan det frit benyttes til andre aktiviteter. Sættet består af trøje, shorts, strømper og spillerens navn kommer på ryggen af trøjen. Hvert år til sommerferien afholder klubben "bestillingsdage" i klubhuset hvor der prøves størrelser. Som ny spiller har du dog mulighed for at bestille sættet når du bliver indmeldt, her kontakter du Foreningsleder Simon Lyngsø på mail eller tlf. 60 65 03 20. 

Har du i forrige sæson spillet i en anden klub skal foreningslederen have besked om hjemsøgning af spillercertifikat hos tidligere klub.

Udmeldelse skal meddeles til din træner og til foreningslederen.

Opdateret 19-04-2023

 

 

 

 

Luk